Ολυμπιακός: Ανακοινώνεται ο Λόπες, παίρνει εκτός απροόπτου τη θέση του Κρίστινσον στην Ευρώπη

Όπως με τον Ονιεκούρου πριν από την Λουντογκόρετς, έτσι και με τον Ρόνι Λόπες ενόψει Σλόβαν Μπρατισλάβας, ο Κρίστινσον θα είναι αυτός που θα παραχωρήσει τη θέση του στην ευρωπαϊκή λίστα για να μπει το νέο μεταγραφικό απόκτημα.

Ολυμπιακός: Ανακοινώνεται ο Λόπες, παίρνει εκτός απροόπτου τη θέση του Κρίστινσον στην Ευρώπη

Ο Ρόνι Λόπες πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα την Δευτέρα (16/8), πήγε κατευθείαν για ιατρικές εξετάσεις και το τυπικό σκέλος αναμένεται να ολοκληρωθεί την Τρίτη (17/8). Δηλαδή με τις υπογραφές και την επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Ολυμπιακού.

Ο βιρτουόζος Πορτογάλος εξτρέμ θα μπει φυσικά κατευθείαν στις προπονήσεις. Από πλευράς φυσικής κατάστασης είναι έτοιμος, μιας και έχει ακολουθήσει την προετοιμασία της Σεβίλλης από την πρώτη μέρα. Το μοναδικό θέμα που θα έχει είναι να μάθει το παιχνίδι των συμπαικτών του.

Γνωρίζοντας τον Μαρτίνς από το καλοκαίρι του 2018, είναι εξαιρετικά δύσκολο να δούμε τον Ρόνι Λόπες να παίρνει χρόνο συμμετοχής το βράδυ της Πέμπτης (19/8) κόντρα στην Σλόβαν στο Καραϊσκάκη. Αντιθέτως, η απόφαση του Μαρτίνς να τον συμπεριλάβει στη λίστα, δείχνει τις προθέσεις του σχετικά με τον επαναληπτικό της Μπρατισλάβας.

Στην Σλοβακία θα παίξει ο Λόπες... Ποιος θα παραχωρήσει τη θέση του για να μπει στη λίστα ο Πορτογάλος άσος; Εκτός απροόπτου ο Κρίστινσον! Το ίδιο είχε συμβεί με τον Ισλανδό γκολκίπερ και παραμονή του πρώτου αγώνα με την Λουντογκόρετς στο Καραϊσκάκη. Για να έμπαινε στη λίστα ο Ονιεκούρου, που παρεμπιπτόντως δεν αγωνίστηκε λεπτό με τους Βούλγαρους, θα έπρεπε κάποιος να βγει. Ο Ισλανδός γκολκίπερ λοιπόν αναμένεται να «θυσιαστεί» για να πάρει τη θέση του στη λίστα το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών.