Ολυμπιακός: «Παίζει» ακόμα και για ενδεκάδα ο Ονιεκούρου με Σλόβαν Μπρατισλάβας

Ο Χένρι Ονιεκούρου συγκεντρώνει πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα του αγώνα της Πέμπτης (19/8) ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Σλόβαν Μπρατισλάβας στο Καραϊσκάκη

Ολυμπιακός: «Παίζει» ακόμα και για ενδεκάδα ο Ονιεκούρου με Σλόβαν Μπρατισλάβας

Ο Χένρι Ονιεκούρου έχει ανεβάσει ρυθμούς τις τελευταίες μέρες στον Ρέντη και δεν αποκλείεται να βρεθεί ακόμα και στο αρχικό σχήμα στο ματς της Πέμπτης (19/8) κόντρα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας!

Μολονότι δεν έχει αγωνιστεί λεπτό με τα ερυθρόλευκα, ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται ότι τον έχει στο μυαλό του για να περάσει στην ενδεκάδα.

Από εκεί και πέρα φυσικά, όλα θα εξαρτηθούν από τις προπονήσεις που ακολουθούν. Πάντως, βάσει των δεδομένων που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, πιο πιθανό είναι το σενάριο να δούμε τον Νιγηριανό εξτρέμ στο αρχικό σχήμα παρά τον Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο δε Πέδρο Μαρτίνς από την πλευρά του έχει μείνει ευχαριστημένος απ’ όλα όσα βλέπει από τον Ονιεκούρου και για αυτό το λόγο θεωρεί ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή να του δώσει την ευκαιρία να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ακόμα και στο ενδεχόμενο να μην ξεκινήσει δηλαδή, δεν υπάρχει περίπτωση να μην παίξει έστω και στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στους Σλοβάκους.

Πιθανότερο σενάριο λοιπόν είναι να βρεθεί ο Αφρικανός στο αρχικό σχήμα το βράδυ της Πέμπτης (19/8) και να «συστηθεί» κατά κάποιο τρόπο στο ερυθρόλευκο κοινό. Ο Μαρτίνς σκεφτόταν να τον έριχνε στη μάχη και στο ματς της Βουλγαρίας με την Λουντογκόρετς, αλλά η αποβολή του Ουσεϊνού Μπα τού χάλασε τα σχέδια, με αποτέλεσμα να μην τον χρησιμοποιήσει στην παράταση όπως είχε υπολογίσει.