Ο γενικός διευθυντής της Σλόβαν απάντησε στον προπονητή για τις μεταγραφές

Ο προπονητής της Σλόβαν Μπρατισλάβας ζήτησε μεταγραφές και ο γενικός διευθυντής του συλλόγου ξεκαθάρισε πως δεν θα πρέπει να περιμένει πολλά.

Ο γενικός διευθυντής της Σλόβαν απάντησε στον προπονητή για τις μεταγραφές

Σε λίγες ημέρες η Σλόβαν Μπρατισλάβας θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στην πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων για τα play off του Europa League. Οι Σλοβάκοι, πάντως, δεν δείχνουν να βρίσκονται και στα καλύτερα τους, αφού έχει δημιουργηθεί ένταση μεταξύ του προπονητή και της διοίκησης.

Ο τεχνικός της Σλόβαν, Βλάντιμιρ Βάις, με δηλώσεις του ζήτησε μεταγραφές, διότι η ομάδα του μπορεί να χάσει και το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Μάλιστα τόνισε πως έχει μείνει με ελάχιστους ποδοσφαιριστές με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει τη δουλειά του.

Η απάντηση στον Βλάντιμιρ Βάις και σε όσα είπε ήρθε από τον γενικό διευθυντή, τον Ιβάν Κμοτρίκ. Επί της ουσίας ο παράγοντας της Σλόβαν τόνισε πως ο προπονητής δεν πρέπει να έχει πολλές απαιτήσεις.

«Όλοι οι προπονητές θέλουν να έχουν 30 παίκτες. Και κάθε προπονητής θέλει να έχει δύο παίκτες σε κάθε θέση. Πρέπει να δουλέψουμε με ό,τι έχουμε. Πρέπει να βγάλουμε τον καλύτερο εαυτό του καθενός. Θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες εβδομάδες. Δεν είναι ότι αντιτίθεμαι στην ενίσχυση της ομάδας, αλλά να είμαστε λογικοί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια τόνισε πως η διοίκηση δεν βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με κάποιον ποδοσφαιριστή προκειμένου να έρθει άμεσα. «Δεν είμαστε μπροστά σε κάποια τελική απόφαση, ώστε να έρθει ένας παίκτης αύριο. Μιλάμε με αρκετά κλαμπ».