ΑΕΚ: «Τρέχει» να δηλώσει Αράουχο και Βράνιες ενόψει Βελέζ

Η ΑΕΚ θέλει να επισπεύσει τις διαδικασίες προκειμένου να δηλώσει τους Σέρχιο Αραούχο και Όγκνιεν Βράνιες στην ευρωπαϊκή της λίστα ενόψει των αγώνων με την Βελέζ.

ΑΕΚ: «Τρέχει» να δηλώσει Αράουχο και Βράνιες ενόψει Βελέζ

Το πρώτο παιχνίδι της ΑΕΚ με την Βελέζ (22/7, 21:30) για τον β' προκριματικό γύρο του Europa Conference League πλησιάζει και η Ένωση θέλει να συμπεριλάβει στην ευρωπαϊκή της λίστα τους Σέρχιο Αραούχο και Όγκνιεν Βράνιες.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν δικαίωμα μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (21/7), δηλαδή την παραμονή του αγώνα και στόχος είναι να τεθούν αμφότερα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΚ στην διάθεση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Ο Αραούχο είχε μείνει αρχικά εκτός, επειδή το δελτίο του δεν είχε ακόμα εκδοθεί. Εφόσον ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά, θα συμπεριληφθεί στη λίστα, χωρίς να αντικαταστήσει άλλον ποδοσφαιριστή. Όσον για τον Βόσνιο, ο Βράνιες θα αντικαταστήσει τον Νεντελτσιάρου.

Η αρχική λίστα της ΑΕΚ στην UEFA ήταν η εξής: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Γκίνης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Μήτογλου, Σβάρνας, Τζαβέλλας, Νταντσένκο, Ραντόνια, Μιτάι, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Ρουκουνάκης, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης, Χριστόπουλος, Μαχαίρας.