Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ρόμα: Οι συνθέσεις στο «Ολντ Τράφορντ»

Σπουδαίο ματς στο «Ολντ Τράφορντ» με την Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ να φιλοξενεί τη Ρόμα στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Europa League. Διαβάστε πως θα παραταχθούν οι δύο ομάδες. 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ρόμα: Οι συνθέσεις στο «Ολντ Τράφορντ»

Στο «Ολντ Τράφορντ» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Ρόμα (29/4) για την ημιτελική φάση του Europa League. Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί στο παρελθόν δύο σερί χρονιές στο Champions League (2007, 2008), ωστόσο απόψε θα τεθούν αντιμέτωπες για πρώτη τους φορά στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Οι γηπεδούχοι θα ψάξουν το γκολ με τον Έντισον Καβάνι να ξεκινάει στην κορυφή της επίθεσης ενώ ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ επανέφερε στο αρχικό σχήμα τους Πογκμπά και Χέντερσον.

Οι «τζιαλορόσι» θα αίξουν στο «Ολντ Τράφορντ» με δύο πρώην κατοίκους του γηπέδου και έναν μεγάλο αντίπαλο. Οι Κρις Σμόλινγκ και Χενρίχ Μχιταριάν είναι στο βασικό σχήμα του Πάουλο Φονσέκα, ενώ ο Έντιν Τζέκο θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος επίθεσης.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Γουαν Μπισακά, Λίντελεφ, Μαγκουάιρ, Σο, Μακτόμινεϊ, Φρεντ, Ράσφορντ, Φερνάντες, Πογκμπά, Καβάνι

ΡΟΜΑ: Λόπεθ, Σμόλινγκ, Κριστάντε, Ιμπάνιεζ, Κάρσντορπ, Ντιαβαρά, Βερτού, Σπινατσόλα, Πελεγκρίνι, Τζέκο, Μχιταριάν