Europa League: Ημιτελικές μάχες σε Βιγιαρεάλ και Μάντσεστερ!

Τα ματς Βιγιαρεάλ - Άρσεναλ (29/4, 22:00) και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ρόμα (29/4, 22:00) περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της ημέρας για την ημιτελική φάση του Europa League.

Europa League: Ημιτελικές μάχες σε Βιγιαρεάλ και Μάντσεστερ!

Την Πέμπτη 29 Απριλίου ανοίγει η αυλαία για την ημιτελική φάση του Europa League με την διεξαγωγή δύο αναμετρήσεων σε Βιγιαρεάλ και Μάνστεστερ.

Στις 22:00 (LIVE στο fosonline.gr) Βιγιαρεάλ και Άρσεναλ έρχονται αντιμέτωπες στο «Κεράμικα» με στόχο να κάνουν το πρώτο βήμα για τον τελικό της διοργάνωσης. Φυσικά, όπλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στον Ουνάι Έμερι, ο οποίος για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή του από τους «κανονιέρηδες» θα βρεθεί απέναντι στην παλιά του ομάδα.

Το «κίτρινο υποβρύχιο» θα παραταχθεί στο ματς δίχως τον τραυματία Ιμπόρα, ενώ για τους Λονδρέζους εκτός έμεινε ο λαβωμένος Νταβίντ Λουίς, αλλά επιστρέφουν οι Τιέρνι, Λακαζέτ και Ομπαμεγιάνγκ.

Την ίδια ώρα (22:00, LIVE στο fosonline.gr) στο «Ολντ Τράφορντ» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Ρόμα. Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί στο παρελθόν δύο σερί χρονιές στο Champions League (2007, 2008), ωστόσο απόψε θα τεθούν αντιμέτωπες για πρώτη τους φορά στο Europa League.

Στις έξι συνολικά φορές που έχουν κοντραριστεί οι «τζιαλορόσι» έχουν πανηγυρίσει μόνο μία νίκη έναντι τεσσάρων των «κόκκινων διαβόλων», ωστόσο στην ιστορία έχει μείνει εκείνο το 7-1 με το οποίο διέλυσε η αγγλική ομάδα τους Ρωμαίους στην Αγγλία τον Απρίλη του 2007.

Χωρίς τους Μαρσιάλ και Τζόουνς οι «κόκκινοι διάβολοι», αφού αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού, ωστόσο ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ θα μπορεί αυτήν τη φορά να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Σο, Μαγκουάιρ και Μακ Τόμινεϊ που εξέτισαν την ποινή αποκλεισμού που τους είχε επιβληθεί. Για τη Ρόμα εκτός έχουν μείνει οι λαβωμένοι Τζανιόλο, Πέδρο, όπως επίσης και ο τιμωρημένος Μανσίνι.

Το πρόγραμμα της ημιτελικής φάσης του Europa League:

Πέμπτη 29/4
22:00 Βιγιαρεάλ - Άρσεναλ
22:00 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ρόμα

Πέμπτη 6/5
22:00 Άρσεναλ - Βιγιαρεάλ
22:00 Ρόμα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ