Ιμπραΐμοβιτς: «Καλύτερη η Γιουνάιτεντ από την εποχή μου, αλλά εγώ κέρδισα τρόπαια»

Τις διαφορές της τωρινής Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από εκείνη των ημερών του, ανέφερε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, μετά τον αποκλεισμό της Μίλαν του από τους «κόκκινους διαβόλους» στους «16» του Europa League, που επεσήμανε ότι κέρδισε τίτλους με την Αγγλική ομάδα

Ιμπραΐμοβιτς: «Καλύτερη η Γιουνάιτεντ από την εποχή μου, αλλά εγώ κέρδισα τρόπαια»

Κεντρικό πρόσωπο του ζευγαριού της Μίλαν με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους «16» του Εuropa League ήταν ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Ο Σουήδος παρότι απογοητευμένος από την ήττα-αποκλεισμό (0-1) από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Μιλάνο φρόντισε να... σφάξει «με το βαμβάκι» τους «κόκκινους διαβόλους» (όπου είχε αγωνιστεί τη διετία 2016-18).

Σε ερώτηση για το αν είναι καλύτερη αυτή η Γιουνάιτεντ ή εκείνη που αγωνιζόταν αυτός ανέφερε: «Πιστεύω είναι καλύτερη, μοιάζει καλύτερη, αλλά δεν έχει σημασία αν δεν κερδίζεις τίποτα. Πιστεύω ότι είναι καλύτερη από τη δική μου, αλλά εγώ κέρδισα τρόπαια, αυτή είναι η διαφορά».

Όσο για το αποτέλεσμα παραδέχθηκε: «Υπάρχει πάρα πολλή απογοήτευση και είναι φυσιολογικό. Μας έλειψε το γκολ και στην πρώτη της ευκαιρία το βρήκε η Γιουνάιτεντ, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν αξίζαμε να αποκλειστούμε αλλά ακόμα και από αρνητικές στιγμές μαθαίνεις και μεγαλώνεις».

Εξάλλου αναφορικά με το πρωτάθλημα και την (συμπολίτισσα) Ίντερ να έχει ξεμακρύνει 9 πόντους είπε: «Το πρωτάθλημα πάντως δεν έχει τελειώσει, εγώ παίζω για να νικάμε. Θα είναι ωραίο να βγούμε στο Champions League αλλά ο στόχος μας είναι το τρόπαιο του πρωταθλητή».

Τέλος για το μέλλον του στους «ροσονέρι» είπε: «Δεν μπορώ να μιλώ για την επόμενη χρονιά, τώρα σκέφτομαι μόνο το παρόν», τόνισε ο 39χρονος Σουηδός στράικερ και πρόσθεσε: «Η ομάδα πιστεύει σε αυτό που κάνει, έχουμε ωριμάσει όσον αφορά στη νοοτροπία μας. Αυτοί οι παίκτες δεν αποδέχονται την ήττα, ακόμα και στην προπόνηση, και αυτό είναι κάτι θετικό για μας».