Μουρίνιο: «Η αντίπαλός μας άφησε στο γήπεδο ιδρώτα, αίμα και στο τέλος δάκρυα χαράς» (vid)

Σκασμένος ο προπονητής της Τότεναμ, Ζοσέ Μουρίνιο μετά τον αποκλεισμό από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ έβγαλε το καπέλο στους Κροάτες, με τον Πορτογάλο να λέει πως άφησαν τα πάντα μέσα στο γήπεδο.

Μουρίνιο: «Η αντίπαλός μας άφησε στο γήπεδο ιδρώτα, αίμα και στο τέλος δάκρυα χαράς» (vid)

Ο προπονητής της Τότεναμ, Ζοσέ Μουρίνιο ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Η άλλη ομάδα άφησε τα πάντα στο γήπεδο, άφησε ιδρώτα, αίμα, ενέργεια και στο τέλος άφησε και δάκρυα χαράς. Υπήρχε τεράστια διαφορά νοοτροπίας.

Είπα στους παίκτες μου και πριν από το ματς και κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου ότι θα μετρούσε η νοοτροπία, όμως έδειξαν ότι δεν το θεώρησαν σημαντικό ματς.

Δεν ήταν μονάχα ότι δεν έκαναν τα βασικά του ποδοσφαίρου, δεν έκαναν ούτε τα τα βασικά της ζωής. Δεν σεβάστηκαν τη δουλειά μας και δεν έδωσαν τίποτα.

O Μουρίνιο μπήκε στα αποδυτήρια της Ντιναμό Ζάγκρεμπ για να χειροκροτήσει τους παίκτες της! (vid)

Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι ν' απολογηθώ στους οπαδούς μας. Αισθάνομαι κάτι παραπάνω από λύπη κι εγώ επειδή σέβομαι τη δουλειά μου θεωρώ σημαντικό κάθε παιχνίδι που παίζουμε.

Το ποδόσφαιρο δεν είναι μονάχα να είσαι καλύτερος από τον άλλον σε ποιότητα. Είναι να έχεις τα βασικά. Να έχεις σωστή νοοτροπία. Σε αυτό μας νίκησαν. Η Τότεναμ είναι η ομάδα μου. Επαναλαμβάνω. Η ομάδα μου. Ανήκω εδώ. Το λυπημένος είναι λίγο για αυτό που αισθάνομαι. Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο της Τότεναμ και ελπίζω και οι παίκτες μου να αισθάνονται το ίδιο» ήταν τα λόγια του Πορτογάλου, ο οποίος για πρώτη φορά στο Europa League μένει εκτός σε νοκ άουτ αγώνα!