Αρτέτα: «Υποφέραμε στα τελευταία λεπτά»

Στα λάθη της ομάδας του, αλλά και στην δυναμική του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο προπονητής της Άρσεναλ, Μίκελ Αρτέτα

Αρτέτα: «Υποφέραμε στα τελευταία λεπτά»

Στο πόσο πολύ ανησύχησε η ομάδα του κόντρα στον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο Μίκελ Αρτέτα. Ο Ισπανός κόουτς μίλησε και για τα λάθη της Άρσεναλ αλλά και για την ποιότητα των ερυθρόλευκων, αναφέροντας στο τέλος του αγώνα στο Λονδίνο:

«Προφανώς είμαστε πολύ χαρούμενοι που περνάμε. Είχαμε έναν σκληρό αντίπαλο, το ξέραμε αυτό. Γνωρίζαμε ότι δεν πρόκειται να τα παρατήσουν. Ταυτόχρονα, εμείς πρέπει να είμαστε δίκαιοι με τους εαυτούς μας, και σήμερα δεν ήμασταν πουθενά κοντά στα επίπεδα που πρέπει να θέσουμε.

Δεν ήμασταν σταθεροί με την μπάλα σήμερα. Κάναμε τόσες πολλές εύκολες μπάλες λάθος. Είναι αδύνατο όταν δώσεις λάθος την μπάλα να έχεις δομή ή πειθαρχία στο σύστημά σου. Δημιουργήσαμε αρκετές πιθανότητες να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά δεν βρισκόμασταν πουθενά κοντά στο επίπεδο που πρέπει να είμαστε...

Δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε δικαιολογίες. Είχαμε νέους παίκτες στα πλάγια. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι πολύ καλά, αλλά είχαμε έλλειψη σταθερότητας. Είναι κάτι που πρέπει να κάνουμε πολύ καλύτερα. Πρέπει να κρατήσουμε την μπάλα και να κάνουμε περισσότερα περάσματα μπροστά και όχι μόνο να συνεχίσουμε να δίνουμε την μπάλα δίπλα μας...

Στο πρώτο ημίχρονο πήραμε περισσότερο έλεγχο, αλλά θέσαμε τον εαυτό μας σε μια δύσκολη θέση στο δεύτερο μέρος. Τους δώσαμε κάποια πίστη, την οποία δεν πρέπει να την δίνεις στον αντίπαλο. Πρέπει να παίρνουμε τις σωστές αποφάσεις στην εκτέλεση. Υποφέραμε στα τελευταία λεπτά γιατί είχε καλύτερη φυσική κατάσταση ο αντίπαλος. Έδειξε χαρακτήρα ο Ολυμπιακός. Δεν την βλέπω ως ρεβάνς αυτήν την πρόκριση για τον περσινό αποκλεισμό μας».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας