Άρσεναλ-Ολυμπιακός: Καρεμπέ: «Θέλουμε να προκριθούμε και το πιστεύουμε»

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε για τη "μάχη" του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την έκβαση της αναμέτρησης.

Άρσεναλ-Ολυμπιακός: Καρεμπέ: «Θέλουμε να προκριθούμε και το πιστεύουμε»

Μετά την ήττα με 3-1 στο "Γ. Καραϊσκάκης" τα πάντα είναι εναντίον του Ολυμπιακού στην προσπάθεια που θα κάνει απόψε για να πάρει την πρόκριση από την Άρσεναλ. Ο Κριστιάν Καρεμπέ λίγο πριν τη σέντρα στο Emirates μίλησε στην Cosmote TV και εμφανίστηκε αρκετά αισιόδοξος για την αναμέτρηση με τους "κανονιέρηδες".

Αναλυτικά ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε:

Για το αν μπορεί να ανατραπεί το σκορ: Πρέπει να το επαναλάβουμε αυτό πρέπει να γίνει. Ίσως χρειαζόμαστε περισσότερα γκολ απ' ότι πέρσι, αλλά αυτή είναι η υποχρέωση μας και γι' αυτό ήρθαμε εδώ.

Για τον σχηματισμό: Έχουμε έρθει εδώ με σκοπό να παίξουμε επιθετικά και να βάλουμε τα γκολ που χρειάζονται. Φυσικά θα πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί στην άμυνα και να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να κάνει το δικό του παιχνίδι.

Για τις πιθανότητες που έχει ο Ολυμπιακός: Έχουμε 1000% θέλουμε να συνεχίσουμε, το πιστεύουμε και γι' αυτό θα προσπαθήσουμε. Είμαστε προετοιμασμένοι γι' αυτό.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας