Οριστικό: Παίζει με Μάντσεστερ ο Ιμπραϊμοβιτς!

Ο τεχνικός της ΜίλανΣτέφανο Πιόλι επιβεβαίωσε πως ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς είναι έτοιμος και θα αγωνιστεί στην αυριανή (18/3) αναμέτρηση με την Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ. 

Οριστικό: Παίζει με Μάντσεστερ ο Ιμπραϊμοβιτς!

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν μπόρεσε αγωνιστεί στο πρώτο παιχνίδι της Μίλαν απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη φάση των «16» του Europa League. Ο Σουηδός επιθετικός είχε τραυματιστεί στον αγώνα με τη Ρόμα και έτσι δεν κατάφερε να ταξιδέψει στην Αγγλία προκειμένου να αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του.

Ωστόσο την Πέμπτη (18/3) τα πράγματα θα είναι διαφορετικά με τον Σουηδό επιθετικό να είναι έτοιμος. Ο στράικερ των «ροσονέρι» ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον προσαγωγό και θα δώσει το παρών στον επαναληπτικό αγώνα με τους «κόκκινους διαβόλους».

«Ο Ιμπραΐμοβιτς και ο Μπενασέρ έχουν αποθεραπευτεί, είναι σημαντικοί για εμάς και θα είναι στην αποστολή. Όσον αφορά τους υπόλοιπους, τον Καλάμπρια, τον Λεάο, τον Ρομανιόλι και τον Ρέμπιτς, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι αύριο το πρωί. Έχουμε μπροστά μας μερικές ώρες για να αποφασίσουμε», ανέφερε ο Στέφανο Πιόλι επιβεβαίωνοντας τη συμμετοχή του «Ίμπρα».