Ντινάμο Ζάγκρεμπ: Ποινή φυλάκισης στον προπονητή Ζόραν Μάμιτς

Ποινή φυλάκισης επέβαλε το Ανώτατο Κροατικό Δικαστήριο στον προπονητή της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Ζόραν Μάμιτς, αλλά και τους Ζντράβκο Μάμιτς και Νταμίρ Βρμπάνοβιτς.

Ντινάμο Ζάγκρεμπ: Ποινή φυλάκισης στον προπονητή Ζόραν Μάμιτς

Στην επισημοποίηση των ποινών φυλάκισης που είχαν προταθεί το 2018 για τους Ζόραν Μάμιτς, Ζντράβκο Μάμιτς και Νταμίρ Βρμπάνοβιτς, για υπεξαίρεση και φοροδιαφυγή σε υποθέσεις σχετικές με μεταγραφές ποδοσφαιριστών και πιο συγκεκριμένα των Λούκα Μόντριτς και Ντέγιαν Λόβρεν, προχώρησε το Ανώτατο Κροατικό Δικαστήριο.

Στον προπονητή της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Ζόραν Μάμιτς, επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και 11 μηνών, ενώ ο αδερφός του, Ζντράβκο, που είναι και ατζέντης τιμωρήθηκε με 6,5 χρόνια.

Όσον αφορά τον Νταμίρ Βρμπάνοβιτς, ο οποίος στο παρελθόν είχε διατελέσει εκτελεστικός διευθυντής της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας, καταδικάστηκε με ποινή φυλάκισης τριών ετών. Μάλιστα, ο τελευταίος την παρούσα στιγμή βρίσκεται ακόμα στην Βοσνία και αρνείται να επιστρέψει στην Κροατία για να παραδοθεί στις αρμόδιες Αρχές.

Τέλος, με δεδομένο ότι η Ντιναμό θα αντιμετωπίσει την Τότεναμ στο Ζάγκρεμπ την προσεχή Πέμπτη (18/3) στον μεταξύ τους αγώνα ρεβάνς για την φάση των «16» του Europa League, μένει να ξεκαθαρίσει αν ο Ζόραν Μάμιτς θα βρίσκεται κανονικά στον πάγκο της ομάδας. Υπενθυμίζεται ότι στο πρώτο παιχνίδι τα «σπιρούνια» είχαν πάρει τη νίκη με 2-0 στο Λονδίνο.