Παπασταθόπουλος: «Έγινε φάουλ στον Εμβιλά» (vid)

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος τόνισε ότι στο δεύτερο γκολ που δέχτηκε ο Ολυμπιακός από την Άρσεναλ έχει γίνει φάουλ στον Εμβιλά.

Παπασταθόπουλος: «Έγινε φάουλ στον Εμβιλά» (vid)

Καθοριστικό για την εξέλιξη του αγώνα του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ ήταν το δεύτερο γκολ που σημείωσαν οι "κανονιέρηδες". Η ομάδα του Πειραιά είδε την εστία της να παραβιάζεται σε ένα σημείο που είχε το μομέντουμ και θα μπορούσε να έχει κάνει το σκορ και 2-1.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε στο OlympiacosTV για την αναμέτρηση με την Άρσεναλ και στάθηκε στο δεύτερο γκολ που δέχτηκε ο Ολυμπιακός τονίζοντας ότι έγινε φάουλ στον Εμβιλά.

Αρχικά μίλησε για το γεγονός δεν αγωνίστηκε ο Ουσεϊνου Μπα τονίζοντας: «Δεν ήταν το καλύτερο, αλλά δεν πρέπει να σταθούμε εκεί. Θα πρέπει να κοιτάξουμε το παιχνίδι. Δεν μπήκαμε στο παιχνίδι όπως σε άλλα ματς. Όσο περνούσε η ώρα γινόμασταν καλύτεροι. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβήκαμε, είχαμε ευκαιρίες, είχαμε την κατοχή, αλλά ήρθε το δεύτερο γκολ που ήταν ότι πιο καθοριστικό».

Όσον αφορά στο δεύτερο γκολ που δέχτηκε ο Ολυμπιακός είπε: «Πιστεύω ότι ο παίκτης της Άρσεναλ βρίσκει τον Εμβιλά με το αγκώνα και δεν τον αφήνει να σηκωθεί. Πιστεύω ότι ο διαιτητής έπρεπε να πάει στο var για να αποφασίσει. Θα μπορούσε να το ελέγξει. Το παιχνίδι κρίθηκε στο δεύτερο γκολ γιατί ήρθε σε ένα πολύ άσχημο σημείο για εμάς γιατί ελέγχαμε το παιχνίδι. Το γκολ έρχεται σε μία καθοριστική στιγμή».