Άρσεναλ: Σε «αναμμένα κάρβουνα» ο Αρτέτα παρά το 1-3 στο Καραϊσκάκη

Ο τεχνικός της Άρσεναλ, Μίκελ Αρτέτα δεν νιώθει απολύτως ασφαλής με το 1-3 που πήρε κόντρα στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και έκρουσε «καμπανάκια» ενόψει της ρεβάνς λόγω του λάθους στο γκολ του Ελ Αραμπί.

Άρσεναλ: Σε «αναμμένα κάρβουνα» ο Αρτέτα παρά το 1-3 στο Καραϊσκάκη

Ο Μικέλ Αρτέτα είπε πολλά και ενδιαφέροντα μετά το διπλό που πήρε η Άρσεναλ στο Καραϊσκάκη επί του Ολυμπιακού. Το 3-1 δίνει σαφέστατο προβάδισμα για την πρόκριση στους Λονδρέζους, ωστόσο, ο Ισπανός τεχνικός κάθεται σε «αναμμένα κάρβουνα».

«Για να ανέβουμε κι άλλο επίπεδο, θα πρέπει να σταματήσουμε τα λάθη που κάνουμε και να είμαστε πιο αδίστακτοι. Όταν είσαι τόσο κυρίαρχος και παίζεις τόσο καλά, απλά πρέπει να «σκοτώσουμε» τα παιχνίδια», είπε χαρακτηριστικά ο Αρτέτα και κατέληξε:

«Είναι δική μου ευθύνη τα όσα κάνουν οι ποδοσφαιριστές μου στην άμυνα, καθώς θέλουμε να χτίζουμε επιθέσεις από πίσω. Παρόλα αυτά, ενόψει των αγώνων που ακολουθούν, θα πρέπει από το επόμενο κιόλας ματς να αρχίσουμε να αποφεύγουμε τέτοιου είδους λάθη όπως στο γκολ του Ολυμπιακού. Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι δεχτήκαμε ένα παρόμοιο γκολ».

Γενικότερα ο αγγλικός Τύπος πάντως θεωρεί «τελειωμένη» την πρόκριση και πιστεύει ότι η Άρσεναλ έχοντας περάσει το περσινό πάθημα, θα έχει πάρει το μάθημά της και δεν θα αφήσει πολλά περιθώρια.

Ο Αρτέτα από την πλευρά του συνεχώς επαναλαμβάνει ότι τίποτα δεν έχει κριθεί και αυτό δείχνει τον σεβασμό που τρέφει προς τον Ολυμπιακό. Το είπε άλλωστε και μετά το ματς στο flash interview: «Δεν μπορούμε να είμαστε σε ησυχία όταν απένατί μας έχουμε μία ομάδα που διαθέτει μαχητικό πνεύμα».