Το μήνυμα του Σωκράτη: «Να το παλέψουμε»

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος με μήνυμα του στα social media ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να πάει στη ρεβάνς με την Άρσεναλ και να βγάλει στο γήπεδο την ποιότητα του.

Το μήνυμα του Σωκράτη: «Να το παλέψουμε»

Με την εντός έδρας ήττα με σκορ 3-1 οι ελπίδες του Ολυμπιακού για πρόκριση στα προημιτελικά είναι πλέον απειροελάχιστες. Οι Πειραιώτες καλούνται να ανέβουν ένα βουνό στη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας και να κυνηγήσουν μία ανατροπή που δεν είναι και τόσο απλό να συμβεί.

Παρόλα αυτά ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έδωσε το σύνθημα για ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ για τους "16" του Europa League. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός με ανάρτηση του στα social media ανέφερε ότι η ομάδα του Πειραιά θα πρέπει να πάει στο Emirates και να δείξει την ποιότητα της.

Παραδέχτηκε ότι στον Ολυμπιακό υπάρχει απογοήτευση μετά την ήττα από την Άρσεναλ, αλλά πλέον η ομάδα του Πειραιά είναι υποχρεωμένη να πάει στο Λονδίνο και να τα δώσει όλα σε ένα ματς με πολύ μεγάλες δυσκολίες.

«Απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα, ας παλέψουμε στο δεύτερο παιχνίδι και να δείξουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες», ανέφερε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στο μήνυμα του στα social media.

Disappointed with the result. Let's fight in the second game and show our true qualities ?

Δημοσιεύτηκε από Sokratis Papastathopoulos στις Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2021