Ολυμπιακός: «Παλεύουν» Φορτούνης και Βαλμπουενά

Ο Κώστας Φορτούνης βρίσκεται σε πρώτο πλάνο ενόψει Άρσεναλ, όμως υπάρχει και ο Ματιέ Βαλμπουενά για Πέδρο Μαρτίνς και Ολυμπιακό...

Ολυμπιακός: «Παλεύουν» Φορτούνης και Βαλμπουενά

Με τη Λαμία ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να ξεκινήσει στην ίδια ενδεκάδα Φορτούνη και Βαλμπουενά. Πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές που τους έχει στο μυαλό του ο Πορτογάλος προπονητής και ενόψει Άρσεναλ. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός με τη Λαμία έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Εκείνο που άρεσε πολύ στον Πέδρο Μαρτίνς ήταν η γρήγορη σκέψη που είχε και βοήθησε πολύ την ομάδα να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο.

Έφτιαξε το γκολ του Μπρούμα και πέτυχε κι εκείνος ακόμα ένα. Έβγαλε πίεση ψηλά, κάτι που το είχε ζητήσει ο 50χρονος προπονητής και αποδείχθηκε καθοριστικό για την εξέλιξη του αγώνα. Ο Φορτούνης έβγαλε ενέργεια και έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, στέλνοντας μήνυμα στον προπονητή του για τον αγώνα με την Άρσεναλ. Το γεγονός ότι τον απέσυρε στον πάγκο ο κόουτς προφανώς και κάτι δείχνει όσον αφορά τις σκέψεις του για το ματς της Πέμπτης (11/3). Από την άλλη υπάρχει και ο Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός μοιάζει να είναι πιο πίσω από τον Φορτούνη, αλλά αποδεδειγμένα είναι ένας παίκτης που τον εμπιστεύεται πολύ ο Μαρτίνς σε ματς όπως αυτό με την Άρσεναλ. Ο Βαλμπουενά έχει και αυτός αυξημένες πιθανότητες για να βρεθεί στην ενδεκάδα, αλλά είναι κάτι που θα το αποφασίσει ο προπονητής στις επόμενες δύο προπονήσεις.