Μέχρι και το «Γ. Καραϊσκάκης» «ξέρει» τις γκάφες της Άρσεναλ (vids)

Οι γκάφες της Άρσεναλ στη φετινή σεζόν δεν έχουν τελειωμό. Μια από αυτές έλαβε χώρα στο «Γ. Καραϊσκάκης», εκεί όπου την Πέμπτη (11/3) θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Μέχρι και το «Γ. Καραϊσκάκης» «ξέρει» τις γκάφες της Άρσεναλ (vids)

Η Άρσεναλ, αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «16» του Europa League, είναι μια ομάδα επιρρεπής στα ατομικά λάθη τα οποία πληρώνει συνήθως ακριβά.

Άρσεναλ: Τα λάθη του Τζάκα «οδηγός» για τον Ολυμπιακό (pic-vids)

Είδαμε όλοι τι γκάφα έκανε ο Γκράνιτ Τζάκα στο σαββατιάτικο αγώνα με την Μπέρνλι κι απέφερε το γκολ της ισοφάρισης (1-1) για τη γηπεδούχο ομάδα.

Τέτοια λάθη είναι συνηθισμένα το τελευταίο διάστημα για τους «κανονιέρηδες». Στα τελευταία 11 παιχνίδια έχουν υποπέσει σε 7 ατομικά λάθη...

Στον αγώνα με τη Γουλβς (ήττα 2-1) ο Νταβίντ Λουίζ έκανε πέναλτι και πήρε κόκκινη κάρτα ενώ ο γκολκίπερ Λένο αποβλήθηκε επίσης όταν έδιωξε τη μπάλα με τα χέρια έξω από την περιοχή.

Στον αγώνα με την Άστον Βίλα (ήττα 1-0) ο Σεντρίκ Σοάρες έκανε λάθος γύρισμα που απέφερε τον γκολ των γηπεδούχων.

Στο πρώτο ματς με την Μπενφίκα ο Σμιθ-Ρόου έκανε χέρι και παραχώρησε πέναλτι από το οποίο έγινε το 1-0 (τελικό αποτέλεσμα 1-1)


Στον επαναληπτικό που έγινε στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ντάνι Θεμπάγιος έκανε δώρο το γκολ στον Ράφα Σίλβα με το οποίο η Μπενφίκα προηγήθηκε 2-1 (τελικά η Άρσεναλ πήρε τη νίκη-πρόκριση 3-2 με γκολ στο 88΄)


Στον νικηφόρο (3-1) αγώνα με τη Λέστερ οι Ελνένι-Μάρι άφησαν τον Τίλεμανς να τρέξει ανενόχλητος τριάντα μέτρα και να σκοράρει.


Συνολικά στη φετινή σεζόν έχουν καταμετρηθεί 27 ατομικά λάθη των παικτών που οδήγησαν σε 13 ήττες-ισοπαλίες της Άρσεναλ.