Σωκράτης: «Ποιοτική η Άρσεναλ, αλλά έχουμε πιθανότητες» (vid)

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θα βρει ξανά απέναντι του την Άρσεναλ σε νοκ άουτ φάση του Europa League.

Σωκράτης: «Ποιοτική η Άρσεναλ, αλλά έχουμε πιθανότητες» (vid)

Είναι λίγες οι ημέρες που φορούσε έβγαλε τη φανέλα της Άρσεναλ για να φορέσει τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν πρόλαβε να φύγει από το Emirates και θα επιστρέψει σύντομα, αλλά αυτή τη φορά ως αντίπαλος.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός μίλησε στο OlympiacosTV για το γεγονός ότι η ομάδα του Πειραιά θα βρει ξανά στο δρόμο της την Άρσεναλ και τόνισε αρχικά: «Είναι κάτι ξεχωριστό γιατί μέχρι πριν από ένα μήνα ήμουν μαζί τους. Πιστεύω ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Η Άρσεναλ είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα δύο παιχνίδια για να επαναληφθεί το περσινό».

Όσον αφορά στις διαφορές που έχει η φετινή με την περσινή Άρσεναλ είπε: «Διαφορές δεν έχει πολύ μεγάλες γιατί είναι ο ίδιος προπονητής. Πάνω κάτω είναι η ίδια ομάδα με 2-3 προσθήκες. Είναι μία ομάδα με μεγάλη ποιότητα, αλλά υπάρχουν και σημεία που μπορούμε να χτυπήσουμε για να τους κάνουμε ζημιά».

Για το που μπορεί να κριθεί η πρόκριση ανάμεσα στα δύο ματς σχολίασε: «Στο ότι το κάθε παιχνίδι θα είναι διαφορετικό. Θα πρέπει να τα δούμε σαν δύο ξεχωριστά παιχνίδια. Πιστεύω ότι ο προπονητής έχει στο νου την τακτική που πρέπει να ακολουθήσουμε. Σε συνδυασμό με μία καλή εμφάνιση και μία καλή ημέρα, πιστεύω ότι έχουμε πιθανότητες».