Πιόλι: Πρώτο φαβορί για το τρόπαιο του Europa League η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο τεχνικός της Μίλαν, Στεφάνο Πιόλι, αναφέρθηκε στο μεγάλο ζευγάρι της φάσης των «16» του Europa League με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δίνοντας στους «κόκκινους διαβόλους» την ...ταμπέλα του φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου!

Πιόλι: Πρώτο φαβορί για το τρόπαιο του Europa League η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Το «ρόλο» του φαβορί έδωσε, ασμένως, ο Στέφανο Πιόλι, κατά την πρώτη του αντίδραση, ερωτηθείς σχετικά με το μεγάλο ζευγάρι της φάσης των «16» του Europa League μεταξύ της Μίλαν και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο τεχνικός των «ροσονέρι» εξήρε τη δυναμική των «κόκκινων διαβόλων», τονίζοντας πως οι Άγγλοι έχουν τις περισσότερες πιθανότητες κατάκτησης του τροπαίου, παρότι ο ίδιος κάθεται στον πάγκο μιας ομάδας με 7 κατακτήσεις Κυπέλλου Πρωταθλητριών.

Άλλωστε ένα εξ αυτών το κατέκτησε στο Ολντ Τράφορντ (2003, στα πέναλτι κόντρα στη Γιουβέντους)...

«Για μας είναι ένας συναρπαστικός αντίπαλος που μας δίνει κίνητρο, αντιμετωπίζουμε το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης. Έναν αντίπαλο και ένα στάδιο που ξαναφέρνουν στις μνήμες μας ένδοξες στιγμές της ιστορίας μας», τόνισε σε σύντομο σχόλιό του στην ιταλική τηλεόραση ο Πιόλι, αμέσως μετά το άκουσμα του αποτελέσματος της κλήρωσης.