Αϊντχόφεν-Ολυμπιακός 2-1: Καμαρά: «Δεν τα παρατήσαμε ποτέ»

Ο Μαντί Καμαρά μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Αϊντχόφεν τόνισε πως το σημαντικό για την ομάδα του ήταν ότι ποτέ δεν παράτησε το ματς.

Αϊντχόφεν-Ολυμπιακός 2-1: Καμαρά: «Δεν τα παρατήσαμε ποτέ»

Ο Ολυμπιακός πήρε μία μεγάλη πρόκριση επί της Αϊντχόφεν με το γκολ του Αχμέντ Χασάν στο 88ο λεπτό. Ο Μαντί Καμαρά ήταν ο άτυχος του αγώνα του Philips Stadion, αφού στο 50' είδε το δικό του σουτ να σταματάει στο δεξί δοκάρι του Εμβογκό. Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι το σημαντικό ήταν πως η ομάδα του δεν τα παράτησε ποτέ.

Αναλυτικά ο Μαντί Καμαρά μίλησε:

Για τα συναισθήματα του: Είμαι ενθουσιασμένος.

Για το τι γεύση του αφήνει η πρόκριση: Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Σηκώσαμε το κεφάλι και αντιμετωπίσαμε τις δυσκολίες του αγώνα. Έτσι πρέπει να κάνουμε. Μία ομάδα που θέλει να κατακτάει τίτλους πρέπει να έχει αυτή τη νοοτροπία, να συνεχίζει και να προσπαθεί μέχρι το τέλος.

Για το πρώτο ημίχρονο: Δεν νομίζω ότι παίξαμε άσχημα στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να έχουν προηγηθεί και να ισοφαρίσουμε. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να έχεις υπομονή και να προσπαθείς μέχρι το τέλος και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε.

Για το που μπορεί να φτάσει η ομάδα: Πρέπει να συνεχίσουμε να κερδίζουμε παιχνίδια ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Πρέπει να βλέπεις τα παιχνίδια ένα-ένα.

Για την κλήρωση: Δεν έχω καμία προτίμηση. Είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε απέναντι σε μεγάλες ομάδες και θα δουλέψουμε όποιος κι αν είναι αντίπαλος.