Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με την Αϊντχόφεν

Έτοιμος να σφραγίσει την πρόκριση στη φάση των "16" του Europa League είναι ο Ολυμπιακός με τον Πέδρο Μαρτίνς να κάνει γνωστή την ενδεκάδα.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με την Αϊντχόφεν

Στο Philips Stadion δοκιμάζεται απόψε (22:00) ο Ολυμπιακός κόντρα στην PSV Αϊντχόφεν και στόχος του είναι να υπερασπιστεί το υπέρ του 4-2 του πρώτου αγώνα. Στο "Γ. Καραϊσκάκης" οι πρωταθλητές Ελλάδας έβαλαν πολύ γερές βάσεις για να πάρουν την πρόκριση στη φάση των "16" του Europa League.

Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν θέσει ως βασικό τους στόχο μία πορεία στην Ευρώπη, η οποία θέλουν να είναι ακόμα καλύτερη από την περσινή. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν σκόπευε να προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές στην ενδεκάδα της ομάδας του Πειραιά σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι που διεξήχθη στο φαληρικό γήπεδο.

Ο Ζοσέ Σα θα υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού και σε αυτό το παιχνίδι. Ο Λαλά θα παίξει στο δεξιό άκρο και ο Ρέαμπτσιουκ στο αριστερό. Ο Σεμέδο θα πάρει τη θέση του Σωκράτη στο κέντρο της άμυνας και με τον Μπα θα συνθέσει το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Στα χαφ θα παίξουν και πάλι οι Μπουχαλάκης, Καμαρά, Εμβιλά, οι οποίοι είχαν αγωνιστεί και στον πρώτο αγώνα. Στα άκρα της επίθεσης θα αγωνιστούν οι Μπρούμα, Βαλμπουενά με τον Ελ Αραμπί να ηγείται της επίθεσης του Ολυμπιακού.