Άρσεναλ - Μπενφίκα: «Κλέψτε τον Καμαρά και πάρτε τον στη Λισαβόνα!»

Η Μπενφίκα αγωνίζεται στο "Γ. Καραϊσκάκης" κόντρα στην Άρσεναλ και οι οπαδοί της ονειρεύονται να αποκτήσουν τον Μαντί Καμαρά από τον Ολυμπιακό.

Άρσεναλ - Μπενφίκα: «Κλέψτε τον Καμαρά και πάρτε τον στη Λισαβόνα!»

Δύο από τις παραδοσιακές δυνάμεις της Ευρώπης θα φιλοξενήσει απόψε το "Γ. Καραϊσκάκης". Αν και οι Πειραιώτες δοκιμάζονται στο "Philips Stadion" στο φαληρικό γήπεδο θα βρεθούν αντιμέτωπες Άρσεναλ και Μπενφίκα για τη φάση των "32" του Europa League.

Η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων είχε λήξει ισόπαλη με 1-1 κάτι που σημαίνει ότι έχουν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς. Με αφορμή το γεγονός ότι το ματς θα γίνει στο "Γ. Καραϊσκάκης" στα social media υπάρχουν αναφορές για ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Αυτός που έχει τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα είναι ο Μαντί Καμαρά. Ο Αφρικανός χαφ με τα παιχνίδια που κάνει με τη φανέλα του Ολυμπιακού έχει αναγκάσει αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους να τον έχουν στην ατζέντα τους. Είναι ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα που σε κάθε μεταγραφική περίοδο εμπλέκεται σε σενάρια.

Στο twitter έχουν εμφανιστεί μηνύματα που αναφέρονται στον Μαντί Καμαρά. Συγκεκριμένα Πορτογάλος έγραψε να "κλέψουν" τον Αφρικανό χαφ και να τον πάρουν μαζί τους στη Λισαβόνα.

«Αφού παίζουμε στο Καραϊσκάκη ας βάλουμε στο αεροπλάνο της επιστροφής τον Μαντί Καμαρά και ας τους αφήσουμε εκεί τον Γκάμπριελ. Δεν θα καταλάβει κανείς τη διαφορά», ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμα του. Θυμίζουμε ότι ο αρχηγός της Εθνικής Γουινέας ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό έως το 2024 και παράλληλα έχει εκτοξεύσει τη χρηματιστηριακή του αξία.