Ο Λαλά και ο ρόλος του απέναντι σε Μαξ και Γκέτσε

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ - ΑΠΟΣΤΟΛΗΟ Κένι Λαλά αναμένεται να παίξει στο δεξί άκρο της άμυνας στη ρεβάνς του Ολυμπιακού στο Αϊντχόφεν (25/2, 22.00) και οι... εξορμήσεις του προς το δεύτερο μισό του γηπέδου θα είναι περιορισμένες λόγω της παρουσίας των Μαξ και Γκέτσε.  

Ο Λαλά και ο ρόλος του απέναντι σε Μαξ και Γκέτσε

Αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά έως τη σέντρα του επαναληπτικού του Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν στο «Φίλιπς Στάντιον», τότε ο Κένι Λαλά θα είναι εκείνος που θα κληθεί να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας.

Ο Θανάσης Ανδρούτσος που ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς, προσπαθώντας να προσαρμοστεί στο νέο ρόλο που του έχει αναθέσει ο Μαρτίνς, θα κάτσει αυτή την φορά στον πάγκο.

Οπότε, ο Γάλλος θα έχει μπόλικη δουλειά κόντρα στους Ολλανδούς, καθώς απέναντί του θα βρει τους Μαξ και Γκέτσε, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ρεπόρτερ της Αϊντχόφεν. Είναι οι δύο που προορίζονται για να βρεθούν στην αριστερή πλευρά της PSV.

Τί σημαίνει αυτό; Ότι οι... εξορμήσεις του Λαλά στο δεύτερο μισό του γηπέδου θα είναι περιορισμένες, καθώς ο Μαξ είναι ένα πολύ επιθετικό αριστερό μπακ, κάτι που φάνηκε και στο πρώτο παιχνίδι του Καραϊσκάκη.

Ο δε Γκέτσε που επανήλθε στη δράση μετά από δύο μήνες στον αγώνα του Φαλήρου, αγωνίστηκε και στο ματς πρωταθλήματος με την Φίτεσε και πλέον πατάει πιο γερά στα πόδια του.

Οπότε, δεν περιμένουμε έναν Λαλά να βγάλει το καθαρά επιθετικό προφίλ που έχει στο «Φίλιπς Στάντιον», καθώς σε τέτοιου είδους παιχνίδια παίζει σημαντικό ρόλο η τακτική που θα πρέπει να ακολουθήσει μία ομάδα. Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για νοκ άουτ ματς. Μπορεί ο Μαρτίνς να είπε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει την τακτική του, αλλά σε κάποια επιμέρους πράγματα είναι δεδομένο ότι θα επιλεγεί μία συγεκριμένη στρατηγική.