Europa League: Στο... ρελαντί και στους «16» η Τότεναμ (αποτελέσματα, πρόγραμμα)

Η Τότεναμ επικράτησε με 4-0 - δεύτερη τεσσάρα - της Βόλφσμπεργκερ και πήρε με εμφατικό τρόπο το εισιτήριο για την φάση των «16» του Europa League. 

Europa League: Στο... ρελαντί και στους «16» η Τότεναμ (αποτελέσματα, πρόγραμμα)

Η πρώτη χρονικά ομάδα που πήρε το εισιτήριο για τη φάση των «16» του Europa League, έγινε η Τότεναμ. Τα «Σπιρούνια» επικράτησαν 4-0 της Βόλφσμπεργκερ στο Λονδίνο και με συνολικό 8-1 (1-4 το πρώτο ματς) προκρίθηκαν εμφατικά στον επόμενο γύρο. Την Παρασκευή (26/2) θα διεξαχθεί η κλήρωση των «16» στη Νιόν.

O επαναληπτικός έδωσε την ευκαιρία στον Ζοσέ Μουρίνιο να δει πράγματα και να διαχειριστεί την ομάδα λίγες μέρες πριν αρχίσει ένα σερί αγώνων για την Premier League που είναι πιθανό να κρίνει το μέλλον του στον σύλλογο.

Ο Ντέλε Άλι άρπαξε την ευκαιρία. Ο Άγγλος με αδιανόητο ανάποδο ψαλίδι άνοιξε το σκορ νωρίς στο πρώτο μέρος και στο δεύτερο έβγαλε τηλεκατευθυνόμενη σέντρα για το κεφάλι του Κάρλος Βινίσιους, ο οποίος είπε έγραψε το 2-0. Ο Μπέιλ είναι ανεβασμένος και σκόραρε με τελείωμα στο παραθυράκι μέσα από την περιοχή (3-0), ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Βινίσιους με ωραίο σουτ πετυχαίνοντας δεύτερο γκολ.

Αποτελέσματα και πρόγραμμα της φάσης των «32» του Europa League


Τότεναμ - Βόλφσμπεργκερ 4-0
(11' Ντέλε Άλι, 50', 83' Βινίσιους, 73' Μπέιλ)

ΠΕΜΠΤΗ (25/2)

19.55
Άγιαξ – Λιλ
Άρσεναλ – Μπενφίκα
Χόφενχαϊμ – Μόλντε
Ρέιντζερς – Αντβέρπ
Νάπολι – Γρανάδα
Σαχτάρ Ντόνετσκ - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Βιγιαρεάλ – Σάλτσμπουργκ.

22.00
Μίλαν - Ερυθρός Αστέρας
Λεβερκούζεν - Γιάνγκ Μπόις
Κλαμπ Μπριζ - Ντιναμό Κιέβου
Ντινάμο Ζάγκρεμπ – Κρασνοντάρ
Λέστερ - Σλάβια Πράγας
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ρεάλ Σοσιεδάδ
Αϊντχόφεν – Ολυμπιακός
Ρόμα - Μπράγκα.

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

18/2: Ντιναμό Κιέβου - Κλαμπ Μπριζ 1-1, Κρασνοντάρ - Ντινάμο Ζάγκρεμπ 2-3, Ερυθρός Αστέρας – Μίλαν 2-2, Ολυμπιακός – Αϊντχόφεν 4-2, Ρεάλ Σοσιεδάδ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-4, Μπράγκα – Ρόμα 0-2, Σλάβια Πράγας – Λέστερ 0-0, Βόλφσμπεργκερ – Τότεναμ 1-4, Γιάνγκ Μπόις – Λεβερκούζεν 4-3, Μπενφίκα – Άρσεναλ 1-1, Γρανάδα – Νάπολι 2-0, Λιλ – Άγιαξ 1-2, Μακάμπι Τελ Αβίβ - Σαχτάρ Ντόνετσκ 0-2, Μόλντε – Χόφενχαϊμ 3-3, Αντβέρπ – Ρέιντζερς 3-4, Σάλτσμπουργκ – Βιγιαρεάλ 0-2.