Δεν ανησυχεί ο Μαρτίνς ενόψει Αϊντχόφεν με την εικόνα του Ολυμπιακού κόντρα στον Άρη

Καμία ανησυχία δεν προκάλεσε στον Μαρτίνς η εικόνα που παρουσίασε ο Ολυμπιακός με τον Άρη και νιώθει σίγουρος για την «αντεπίθεση» κόντρα στην Αϊντχόφεν.

Δεν ανησυχεί ο Μαρτίνς ενόψει Αϊντχόφεν με την εικόνα του Ολυμπιακού κόντρα στον Άρη

Πολλά ακούστηκαν, πολλά ειπώθηκαν για την εικόνα του Ολυμπιακού με τον Άρη, για τα λάθη των Πειραιωτών, για τον Ζοσέ Σα που για τέταρτο σερί παιχνίδι δεν θύμιζε... Σα, αλλά ο Μαρτίνς κοιμήθηκε ήσυχος το βράδυ της Κυριακής (21/2).

Δεν το είπε για το θεαθήναι ότι η κόπωση έπαιξε τον ρόλο της στο να εμφανιστούν κατώτεροι των προσδοκιών αρκετοί ποδοσφαιριστές του. Κι επίσης, η ατάκα του ότι «μην ανησυχείτε, θα είμαστε έτοιμοι την Πέμπτη» ήταν μία ατάκα που την πιστεύει 100%, γιατί ξέρει πολύ καλά με ποιους ποδοσφαιριστές έχει να κάνει.

Μην ξεχνάμε ότι χειρότεροι προβληματισμοί είχαν εκφραστεί για την εικόνα του Ολυμπιακού στην Λεωφόρο και ενόψει του πρώτου αγώνα με την PSV. Και τελικά, τέσσερις μέρες αργότερα εμφανίστηκε ένας διαφορετικός και πιο εύστοχος Ολυμπιακός.

Κάτι αντίστοιχο περιμένει ότι θα συμβεί και στην Ολλανδία. Είναι πολύ σίγουρος ο Πορτογάλος, ότι η ομάδα του θα κάνει την «αντεπίθεση» στην Ολλανδία και θα φύγει με την πρόκριση από το Αϊντχόφεν. Άλλωστε, ούτε με τον Χολέμπας θα υποχρεωθεί να παίξει στόπερ, ούτε με ενδεκάδα ανάγκης. Τις βασικές του μονάδες θα κατεβάσει στο «Φίλιπς Στάντιον».

Κατά τ’ άλλα, το πλάνο του Μαρτίνς είναι ξεκάθαρο. Δεν πρόκειται να περιμένει την PSV στο δικό του μισό γήπεδο. Θα βγει να παίξει ποδόσφαιρο, να ανεβάσει τις γραμμές στο μέτρο του δυνατού και να αναγκάσει την ολλανδική ομάδα σε λάθη.

Η άμυνα της PSV έχει δείξει ότι είναι ιδιαίτερα προβληματική όταν της ασκείται πίεση και εκεί έχει ποντάρει πολλά ο Μαρτίνς στο να φύγει με το εισιτήριο πρόκρισης από την Ολλανδία.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας