Λαλά: «Να κάνουμε τη δουλειά μας στην Ολλανδία»

Ο Κένι Λαλά μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Αϊντχόφεν και για τη ρεβάνς της άλλης εβδομάδας.

Λαλά: «Να κάνουμε τη δουλειά μας στην Ολλανδία»

Ο Κένι Λαλά έπαιξε βασικός στο παιχνίδι με την Αϊντχόφεν και ήταν από τους πρωταγωνιστές για την ομάδα του Πειραιά προκειμένου να έρθει η νίκη. Ο Γάλλος μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με την PSV μίλησε:

Για το πως αισθάνονται για τη ρεβάνς: Το κακό είναι ότι δεχτήκαμε δύο γκολ, αλλά έχουμε βάλει τέσσερα. Είναι πολύ καλό ότι νικήσαμε αυτό το παιχνίδι. Τώρα θα πάμε στην έδρα του αντιπάλου για να κάνουμε τη δουλειά μας και να πάρουμε την πρόκριση.

Για το αν είναι φαβορί: Όχι, δεν υπάρχει φαβορί. Τα πράγματα δεν είναι εύκολα, θα πρέπει να πάμε εκεί για να κάνουμε τη δουλειά μας.

Για το πόσο κοντά σε επίπεδο αφομοίωσης βρίσκεται η άμυνα: Νομίζω ότι η ομάδα μας ήταν αρκετά δεμένη σήμερα. Δεν ήταν πολλές οι ευκαιρίες που έκανε ο αντίπαλος. Οι παίκτες μας είναι καινούριοι και θέλουμε να γνωριστούμε καλύτερα.

Για το αν το απολαμβάνει που είναι εδώ: Ο προπονητής μου έδωσε την ελευθερία να λειτουργώ επιθετικά και έχασα μία καλή ευκαιρία. Ξέρω ότι η δουλειά μου είναι στην άμυνα και εκεί είμαι συγκεντρωμένος.