Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με την Αϊντχόφεν

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αϊντχόφεν για τη φάση των "32" του Europa League και ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε γνωστή την ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί η ομάδα του σε αυτό το ματς.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με την Αϊντχόφεν

Την PSV Αϊντχόφεν υποδέχεται (19:55, CS2) ο Ολυμπιακός με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στη φάση των "16" του Europa League. Η ομάδα του Πειραιά πέρσι κατάφερε και ξεπέρασε το εμπόδιο της Άρσεναλ φτάνοντας έως τους "16" της διοργάνωσης και για τη φετινή σεζόν έχει βάλει αρκετά ψηλά τον πήχη θέλοντας να κάνει ένα βήμα παραπάνω.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του έχουν μελετήσει πολύ καλά την αποψινή τους αντίπαλο και γνωρίζουν ότι απέναντι τους έχουν μία ομάδα που είναι αρκετά δυνατή και πολύ επικίνδυνη στην επίθεση. Γι' αυτό και στην τελευταία προπόνηση πριν το ματς με την Αϊντχόφεν ο Πέδρο Μαρτίνς έδειξε βίντεο στους ποδοσφαιριστές του αναλύοντας τους τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται η PSV.

Για την αποψινή αναμέτρηση ο Πορτογάλος κόουτς επέλεξε για το αρχικό σχήμα τον Σα κάτω από τα δοκάρια. Ο Λαλά θα παίξει στο δεξί άκρο της άμυνας με τον Ρέαμπτσιουκ να καλύπτει το αριστερό. Μπα και Σωκράτης θα συνθέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, αφού ο Σεμέδο εκτίει ποινή μίας αγωνιστικής.

Μπουχαλάκης, Καμαρά και Εμβιλά θα είναι οι χαφ του Ολυμπιακού. Στα άκρα της επίθεσης ο Μαρτίνς επέλεξε τους Μπρούμα, Βαλμπουενά και στην κορυφή θα είναι ο Ελ Αραμπί. Από τη στιγμή που ο Εμβιλά τα κατάφερε και παίζει οι Πειραιώτες θα παραταχθούν το βράδυ με 4-3-3.