Τα «μπράβο» της UEFA στον Ολυμπιακό για τον εκχιονισμό του «Γ. Καραϊσκάκης» (pics)

Άμεση ήταν η αντίδραση των ανθρώπων του Ολυμπιακού που καθάρισαν από το χιόνι Καραϊσκάκη και Ρέντη μέσα σε λίγες ώρες και πήραν συγχαρητήρια από την UEFA. Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το fosonline.gr.

Τα «μπράβο» της UEFA στον Ολυμπιακό για τον εκχιονισμό του «Γ. Καραϊσκάκης» (pics)

Η κακοκαιρία «Μήδεια» σάρωσε την Αττική την Τρίτη και φυσικά από τα… δόντια της δεν ξέφυγε ούτε το "Γ. Καραϊσκάκης", αλλά ούτε και το προπονητικό κέντρο του Ρέντη. Είκοσι πόντους χιόνι στον αγωνιστικό χώρο του φαληρικού γηπέδου, αλλά και στο προπονητήριο της ομάδας του Πειραιά.

Από την πρώτη στιγμή οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ήταν καθησυχαστικοί για το παιχνίδι με την PSV Αϊντχόφεν και διαβεβαίωναν ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος αναβολής της αναμέτρησης. Γνώριζαν ότι διαθέτουν τα απαραίτητα μέσα για να ανταποκριθούν και να καθαριστεί ο αγωνιστικός χώρος τόσο του γηπέδου όσο και του προπονητηρίου.

Στο "Γ. Καραϊσκάκης", όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες που εξασφάλισε το fosonline.gr, ο εκχιονισμός του αγωνιστικού χώρου ξεκίνησε από την Τρίτη το βράδυ.

Από τη στιγμή που σταμάτησε η χιονόπτωση στην Αττική οι άνθρωποι του φαληρικού γηπέδου έπιασαν δουλειά. Με τα απαραίτητα μηχανήματα ξεκίνησαν τον εκχιονισμό και φυσικά αυτό συνεχίστηκε σήμερα το πρωί. Σε λίγες ώρες (19:00) άλλωστε στο "Γ. Καραϊσκάκης" θα πραγματοποιήσει την προπόνηση της η PSV Αϊντχόφεν και το γήπεδο βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Μάλιστα οι άνθρωποι της UEFA έδωσαν τα συγχαρητήρια τους στους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την εξαιρετική δουλειά που έκαναν από την Τρίτη το βράδυ και κατάφεραν σε λίγες ώρες να έχουν έτοιμο το γήπεδο.

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το fosonline.gr από τον καθαρισμό του φαληρικού γηπέδου…