Οι 16 υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στους «32» του Europa League

Διαβάστε στο fosonline.gr τους 16 υποψήφιους αντιπάλους του Ολυμπιακού στην κλήρωση της Δευτέρας (14/12) για τους «32» του Europa League.

Οι 16 υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στους «32» του Europa League

Με ένα μικρό... Champions League μοιάζει το Europa League, καθώς αρκετές ομάδες που θα μπουν στην κλήρωση της φάσης των «32», θα μπορούσαν να παίζουν τον Φεβρουάριο στα νοκ άουτ ματς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του θα μπει ως «ανίσχυρος» στην κλήρωση της Δευτέρας (14/12) που θα γίνει στη Νιόν της Ελβετίας . Αυτό σημαίνει ότι θα δώσει το πρώτο ματς στις 18 Φεβρουαρίου 2021 στο Καραϊσκάκη και τη ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα (25/2/21) στην έδρα του αντιπάλου.

Με την ολοκλήρωση λοιπόν και της φάσης των ομίλων του Europa League, συμπληρώθηκε το παζλ των 16 υποψήφιων αντιπάλων των «ερυθρόλευκων». Το έργο του Ολυμπιακού θα είναι δύσκολο τον Φεβρουάριο, καθώς όλες οι ομάδες είναι υψηλού επιπέδου. Υπάρχουν βέβαια και ορισμένες που θεωρούνται «βατές», όπως η Αϊντχόφεν που δεν έβγαλε μάτια με τον ΠΑΟΚ, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η Μπριζ ή και η σκληροτράχηλη Ρέιντζερς, αλλά υπάρχουν και μπόλικες ομάδες που θα πρέπει να ξεπεράσει τον εαυτό του αλά... Emirates για να προχωρήσει στη διοργάνωση.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Ρόμα (Ιταλία),

Άρσεναλ (Αγγλία)

Λεβερκούζεν (Γερμανία)

Ρέιντζερς (Σκωτία)

Αϊντχόφεν (Ολλανδία)

Νάπολι (Ιταλία)

Λέστερ (Αγγλία)

Μίλαν (Ιταλία)

Βιγιαρεάλ (Ισπανία)

Τότεναμ (Αγγλία)

Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία)

Χοφενχάιμ (Γερμανία)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αγγλία)

Μπριζ (Βέλγιο)

Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία)

Άγιαξ (Ολλανδία).