Γκαρσία: «Ένα κλικ από την πρόκριση» (vid)

 Ο Πάμπλο Γκαρσία δήλωσε μετά το 0-0 με τη Γρανάδα ότι η πρόκριση του ΠΑΟΚ στους «32» του Europa League χάθηκε για ένα κλικ.

Γκαρσία: «Ένα κλικ από την πρόκριση» (vid)

Ο ΠΑΟΚ έφερε 0-0 με τη Γρανάδα για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Στο τέλος του ματς ο Πάμπλο Γκαρσία δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών και τόνισε πώς η πρόκριση χάθηκε για ένα κλικ.

ΠΑΟΚ - Γρανάδα 0-0: Αντίο Ευρώπη με ρεκόρ (highlights)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Παίξανε με τη Γρανάδα κάποια παιδιά που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έπαιξαν καλά, ήταν δύσκολο παιχνίδι. Κάναμε αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο για να βρουν ρυθμό κάποιοι παίκτες για την Κυριακή. Η ομάδα ήταν καλή, μου άρεσε. Οι παίκτες είναι απογοητευμένοι, θέλανε τη νίκη. Τα δίνουν όλα και αυτό με κάνει να είμαι ευχαριστημένος. Στο ποδόσφαιρο όποιος βάζει το γκολ παραπάνω, κερδίζει. Είναι σημαντικό πως κρατήσαμε το μηδέν. Το γκολ είναι λεπτομέρειες μερικές φορές έρχεται άλλες όχι. Το σημαντικό είναι να κάνουμε ευκαιρίες, στο άλλο παιχνίδι θα έρθουν και τα γκολ» είπε.

Όταν ρωτήθηκε αν ήταν άδικος ο αποκλεισμός του ΠΑΟΚ, είπε: «Οι λεπτομέρειες δεν ήταν μαζί μας. Ένα κλικ ήταν για την πρόκριση. Είμαι ικανοποιημένος όμως γιατί μπορώ να ζητάω πράγματα από τους παίκτες μου και ανταποκρίνονται».

Για το ντεμπούτο του Γιώργου Κούτσια τόνισε: « Όλοι είναι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν ξεχωρίζω ηλικίες. Πολλά παιδιά τους είχα στην Κ20, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα παίζουν και εδώ. Όποιος αξίζει θα έχει ευκαιρία».
Δείτε τις δηλώσεις του Γκαρσία