ΠΑΟΚ - Γρανάδα 0-0: Αντίο Ευρώπη με ρεκόρ (highlights)

 Ο ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε την Ευρώπη φέρνοντας 0-0 κόντρα στη Γρανάδα στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

ΠΑΟΚ - Γρανάδα 0-0: Αντίο Ευρώπη με ρεκόρ (highlights)

Μετά από την ήττα στην Κύπρο από την Ομόνοια ο ΠΑΟΚ δεν είχε ελπίδες πρόκρισης στους «32» της διοργάνωσης. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το ότι ακολουθεί το ντέρμπι με τον Άρη οδήγησε τον Πάμπλο Γκαρσία στην απόφαση να κάνει ροτέισον στο ματς με τη Γρανάδα.

ΠΑΟΚ: Ο Γιώργος Κούτσιας καταρρίπτει το ρεκόρ του Σταύρου Σαράφη (pic)

Ο Ουρουγουανός τεχνικός έδωσε την ευκαιρία στους Λύρατζη και Κούτσια να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε ένα ευρωπαϊκό ματς. Ο Κούτσιας, μάλιστα, σε ηλικία 16 ετών και 10 μηνών, έγινε ο νεότερος παίκτης του ΠΑΟΚ που αγωνίστηκε ποτέ στην Ευρώπη.

ΠΑΟΚ - Γρανάδα: Το δοκάρι του Βαρέλα (vid)

Η Γρανάδα έχασε δυο μεγάλες ευκαιρίες, στο 13΄και στο 22 για να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο. Αλλά και ο ΠΑΟΚ είχε τη δική του καλή στιγμή, στο 44΄με τον Βαρέλα που έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι ύστερα από φάουλ του Μουργκ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γκαρσία άλλαξε τους Κούτσια, Τζόλη με τους Ζίφκοβιτς, Τσιγγάρα και ο ΠΑΟΚ κάπως ζωντάνεψε... Απείλησε με τον Μουργκ στο 53΄ενώ κέρδισε αρκετά κόρνερ που όμως δεν έφεραν αποτέλεσμα καθώς ούτε στο αποψινό ματς μπόρεσε ο Τσόλακ να κάνει αισθητή την παρουσία του.

ΠΑΟΚ: Ο Γιώργος Κούτσιας καταρρίπτει το ρεκόρ του Σταύρου Σαράφη (pic)

Ο αντικαταστάτης του Σφιντέρσκι στα λίγα λεπτά που έπαιξε δημιούργησε τις προϋποθέσεις για γκολ, ωστόσο αστόχησε στο 84΄από καλή θέση και στις καθυστερήσεις του αγώνα (απέκρουσε ο γκολκίπερ). Kι έτσι το ματς έληξε χωρίς σκορ.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Τούμπα

ΠΑΟΚ - Γρανάδα 0-0

Σκόρερ: -

Διαιτητής: Μπίτον (Σκωτία)

Κάρτες: Εσίτι, Τσόλακ, Κρέσπο, Αουγκούστο- Σολδάδο

Συνθέσεις


ΠΑΟΚ (Γκαρσία): Πασχαλάκης, Λύρατζης (63΄Ουαγκέ), Ίνγκασον, Βαρέλα, Κρέσπο, Ελ Καντουρί, Μουργκ, Εσίτι (63΄Αουγκούστο), Τσόλακ (81΄Σφιντέρσκι), Κούτσιας (46΄ Ζ. Ζίβκοβιτς), Τζόλης (46΄Τσιγγάρας)

ΓΡΑΝΑΔΑ (Μαρτίνεθ): Μπανακλότσε, Φουλκιέ, Ναχούεν Πέρεζ, Σάντσεθ (66΄Σουάρες), Χερμάν, Κένεντι (66΄Νέβα), Σόρο, Μπράις (85΄Σολδάδο) Μίγια, Αντόνιο Πουέρτας, Χόρχε Μολίνα.