ΠΑΟΚ: Ο Γιώργος Κούτσιας καταρρίπτει το ρεκόρ του Σταύρου Σαράφη (pic)

Ο Γιώργος Κούτσιας θα ξεκινήσει σήμερα βασικός με τον ΠΑΟΚ και θα γίνει ο νεότερος παίκτης της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

ΠΑΟΚ: Ο Γιώργος Κούτσιας καταρρίπτει το ρεκόρ του Σταύρου Σαράφη (pic)

Ο 16χρονος επιθετικός του ΠΑΟΚ, Γιώργος Κούτσιας θα βρεθεί στην βασική ενδεκάδα του Δικεφάλου στην αναμέτρηση με την Γρανάδα και θα γράψει ιστορία ως ο νεότερος παίκτης των «ασπρόμαυρων» που έχει αγωνιστεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Πάμπλο Γκαρσία αποφάσισε να δώσει φανέλα βασικού σε ένα από τα κορυφαία ταλέντα των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, με τον Γιώργο Κούτσια να καταρρίπτει το ρεκόρ του Σταύρου Σαράφη, ως ο νεότερος παίκτης στην ιστορία του Δικεφάλου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Συγκεκριμένα ο Σταύρος Σαράφης σε ηλικία 17 ετών είχε πραγματοποιήσει το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο με την φανέλα του ΠΑΟΚ απέναντι στην Ροαγιάλ Λιέγης για το Κύπελλο Εκθέσεων της σεζόν 1967-1968 και έγινε ο νεότερος παίκτης όλων των εποχών που αγωνίζεται με την φανέλα του Δικεφάλου στα Κύπελλα Ευρώπης.

Έτσι μετά από 53 χρόνια ο Γιώργος Κούτσιας, καταρρίπτει το μυθικό ρεκόρ του Σταύρου Σαράφη, αφού σε ηλικία 16 χρόνων και 10 μηνών, θα γίνει ο νεότερος παίκτης στην ιστορία του ΠΑΟΚ, που θα αγωνιστεί σε αγώνα για τα ευρωπαϊκά Κύπελλα!