ΑΕΚ: Αναχώρησε για την Αγγλία

Η ΑΕΚ αναχώρησε για την Αγγλία. Αύριο (10/12) στις 22.00 θα αναμετρηθεί με τη Λέστερ για την 6η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

ΑΕΚ: Αναχώρησε για την Αγγλία

Για την Αγγλία αναχώρησε η αποστολή της ΑΕΚ, εν όψει του αυριανού (10/12, 22:00) αγώνα με αντίπαλο την Λέστερ για την 6η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Οι «κιτρινόμαυροι» πέταξαν από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με προορισμό την Αγγλία.

Ο προπονητής της ομάδας της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα καλείται να αντιμετωπίσει το πρόβλημα αρκετών απουσιών σε ένα ματς στο οποίο δεν υπάρχει βαθμολογικό κανένα ενδιαφέρον για την ομάδα του. Θυμίζουμε πως η ΑΕΚ έχει ήδη αποκλειστεί από τη συνέχεια του Europa League και θέλει αύριο το βράδυ (22.00) να έχει μια καλή εμφάνιση και να διασκεδάσει κάπως τις εντυπώσεις.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Μάρκο Λιβάγια, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Μιχάλης Μπακάκης και Έλντερ Λόπες.

Στην αποστολή για την ομάδα της ΑΕΚ βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Σβάρνας, Χνιντ, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Σαρδέλης, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώνεται απόψε, για τον αγώνα της Πέμπτης (10/12) κόντρα στη Λέστερ που έχει προκριθεί στην επόμενη φάση.