Τζόλης: «Χάσαμε μόνοι μας…» (vid)

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από την Ομόνοια και δεν έχει καμία ελπίδα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League. Δείτε τι είπε ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ, Χρήστος Τζόλης.

Τζόλης: «Χάσαμε μόνοι μας…» (vid)

Εκτός Ευρωπαϊκών διοργανώσεων ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μετά και την ήττα από την Ομόνοια την Πέμπτη το βράδυ στην Κύπρο αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Europa League. Έχει βέβαια έναν ακόμη αγώνα μπροστά του ο ΠΑΟΚ, την επόμενη εβδομάδα με αντίπαλο τη Γρανάδα στην Τούμπα αλλά δεν έχει καμία ελπίδα πρόκρισης.

Ομόνοια - ΠΑΟΚ 2-1: Έχασε και αποκλείστηκε ο ΠΑΟΚ (highlights)

Ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ, Χρήστος Τζόλης μίλησε στην κάμερα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά την ήττα από την Ομόνοια και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Europa League.

Γκαρσία: «Μας πονάει ο αποκλεισμός» -Tι είπε για τις αλλαγές που δεν έκανε (vid)

O Τζόλης στάθηκε στα λάθη που έγιναν και πλήρωσε όπως είπε η ομάδα του ενώ συμπλήρωσε πως γενικά στη διοργάνωση έπαιξε καλά αν και δεν κατάφερε να προχωρήσει.

Βαθμολογία UEFA: Στην 17η θέση η Ελλάδα, έμεινε μόνος ο Ολυμπιακός (pic)

«Κάναμε μια ισοπαλία και μια ήττα στα παιχνίδια με την Ομόνοια. Είναι οι βαθμοί που μας έχουν στοιχίσει. Τους χάσαμε μόνοι μας. Θα μπορούσαμε να τους πάρουμε και σχετικά εύκολα. Παίξαμε καλά σε μερικά σημεία με την Ομόνοια αλλά ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε τα λάθη και εμείς το πληρώσαμε.

Σε όλα τα παιχνίδια παίξαμε σχετικά καλά. Από αύριο ξεκινάμε την προετοιμασία μας για τον αγώνα με την Τρίπολη που είναι σημαντικός. Να αφοσιωθούμε 100% εκεί…» τόνισε ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, Χρήστος Τζόλης.