Ομόνοια - ΠΑΟΚ 2-1: Έχασε και αποκλείστηκε ο ΠΑΟΚ (highlights)

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στην Λευκωσία από την Ομόνοια (2-1) και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Europa League.

Ομόνοια - ΠΑΟΚ 2-1: Έχασε και αποκλείστηκε ο ΠΑΟΚ (highlights)

Άδοξα ολοκληρώθηκε η πορεία του ΠΑΟΚ και στο φετινό Europa League, από τη στιγμή που τέθηκε και μαθηματικά νοκ άουτ, με την ολοκλήρωση της πέμπτης αγωνιστικής των ομίλων. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε μια ακόμα υποτονική εμφάνιση στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας, όπου ηττήθηκε δίκαια από την Ομόνοια (2-1).

LIVE: Ομόνοια - ΠΑΟΚ 2-1

Το αποτέλεσμα αυτό σε συνδυασμό με την νίκη της Αϊντχόβεν στην Ισπανία επί της Γρανάδα (0-1) σήμανε τον μαθηματικό αποκλεισμό του «δικεφάλου του βορρά» από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Έξω έμεινε και η Ομόνοια, αλλά αν μη τι άλλο από τους Κύπριους οι προσδοκίες ήταν μικρότερες εξαρχής. Φεύγουν ωστόσο με ψηλά το κεφάλι, αφού πήραν την πρώτη νίκη στον όμιλο, χωρίς μάλιστα να βρίσκονται στην καλύτερη φόρμα τους, καθώς στο Κυπριακό πρωτάθλημα δεν είχαν κερδίσει στα πέντε πιο πρόσφατα ματς.

Ομόνοια - ΠΑΟΚ: Το πέναλτι του Γκόμεζ για το 2-1 (vid)

ΤΑ ΓΚΟΛ
9’: Έξοχη κάθετη μπαλιά του Ζόρντι Γκόμεζ από τον άξονα, στον Σενέ, ο οποίος από το ύψος της περιοχής έκανε το κοντρόλ και σούταρε δυνατά με το δεξί. Ο Ζίβκοβιτς απέκρουσε δύσκολα στη δεξιά γωνία και στην επαναφορά μόνος ο Κακουλής πλάσαρε και άνοιξε το σκορ για την Ομόνοια (1-0).

39’: Έξοχη συνεργασία των Ελ Καντουρί, Ζίβκοβιτς, που άλλαξαν γρήγορα τη μπάλα η οποία κατέληξε στον Τζόλη και αυτός μέσα από την περιοχή σούταρε με δεξί εσωτερικό φάλτσο στην αριστερή γωνία, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

84’: Ο Λοΐζου έκανε την κίνηση από δεξιά στην περιοχή όπου ο Ελ Καντουρί πήγε άτσαλα πάνω του και τον έσπρωξε. Πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Γκόμεθ στο κέντρο της εστίας, χαρίζοντας την νίκη στην Ομόνοια (2-1)

Η μικρογραφία
ΟΜΟΝΟΙΑ-ΠΑΟΚ 2-1
Γήπεδο: ΓΣΠ
Σκόρερ: 9’ Κακουλής, 84' Γκόμεθ-39' Τζόλης.
Διαιτητής: Κρεγκ Πόουσον (Αγγλία)
Κίτρινες: Σενέ, Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί, Κρέσπο, Γιαννούλης.
Οι συνθέσεις
ΟΜΟΝΟΙΑ (Χένινγκ Μπεργκ): Φαμπιάνο, Κούσουλος (59' Γκόμεθ), Κίκο (χ59' Λέτσιακς), Χούμποτσαν, Λανγκ, Λούφτνερ, Λοΐζου (85' Ασαντέ), Τζιονής, Γκόμεζ, Κακουλής (λ. τ. 21' Σεχού) Σενέ (59' Ντούρις).
ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Ζ. Ζίφκοβιτς, Βαγκέ (46' Γιαννούής), Ροντρίγκο, Κρέσπο, Βαρέλα, Τσιγγάρας (79' Μπίσεσβαρ), Σβαμπ (46' Μουργκ), Ελ Καντουρί, Τζόλης, Α. Ζίφκοβιτς, Σβιντέρσκι.