Καρέρα: «Τα λάθη τα πληρώνεις» (vid)

Ο τεχνικός της ΑΕΚ Μάσιμο Καρέρα στάθηκε στην έλλειψη συγκέντρωσης που έχουν οι παίκτες του δεχόμενοι εύκολα γκολ, όπως έγινε και με τη Μπράγκα.

Καρέρα: «Τα λάθη τα πληρώνεις» (vid)

Στα δύο γρήγορα γκολ που δέχτηκε η ομάδα του από τη Μπράγκα αλλά και στο ότι στα τελευταία παιχνίδια στο Europa League το παθητικό της ΑΕΚ ήταν μεγάλο, στάθηκε ο Μάσιμο Καρέρα, μιλώντας μετά τον αποκλεισμό των «κιτρινόμαυρων» από την Ευρώπη.

ΑΕΚ – Μπράγκα 2-4: Εκτός Ευρώπης με νέα συντριβή… (highlights)

«Ίσως να επηρέασαν την ψυχολογία μας αυτά τα δυο γκολ. Αντιδράσαμε όμως. Παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο. Προσπαθήσαμε, αλλά δυστυχώς παίζαμε κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα. Τα λάθη τα πληρώνεις», είπε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός στη κάμερα της Cosmote TV.

Στη συνέχεια, και ενώ του επισημάνθηκε πως η ομάδα του δέχθηκε 7 γκολ στα δύο τελευταία της ευρωπαϊκά ματς, ο Μάσιμο Καρέρα ανέφερε: «Σίγουρα με ενοχλεί αυτό το γεγονός. Όταν δέχεσαι γκολ από την αρχή είναι δύσκολο να το γυρίσεις το παιχνίδι. Υπάρχει έλλειψη συγκέντρωσης, ειδικά σε σέντρες και κόρνερ. Πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό το σημείο».

Κλείνοντας τόνισε πως «από αύριο αυτός ο αγώνας ανήκει στο παρελθόν. Σκεφτόμαστε τον αγώνα της Κυριακής. Το παρελθόν δεν μπορείς να το αλλάξεις».