ΑΕΚ – Μπράγκα 2-4: Εκτός Ευρώπης με νέα συντριβή… (highlights)

Στο 10ο λεπτό η Μπράγκα είχε κάνει το 0-2 και η ΑΕΚ, που χρειαζόταν νίκη για να συνεχίσει να ελπίζει σε πρόκριση στους «32» του Europa League, γνώρισε νέα βαριά ευρωπαϊκή ήττα με 4-2 από τους Πορτογάλους…

 

ΑΕΚ – Μπράγκα 2-4: Εκτός Ευρώπης με νέα συντριβή… (highlights)

Και με τη βούλα… αποκλεισμένη από την Ευρώπη είναι από πλέον η ΑΕΚ αφού συνετρίβη 4-2 από την Μπράγκα στο ΟΑΚΑ κι όχι μόνο δεν θα συνεχίσει στους «32» του Εuropa League αλλά βρέθηκε ουραγός του 7ου ομίλου του.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχαναν στο 10ο λεπτό με 2-0 από τους Πορτογάλους που σκόραραν όποτε και μ’ όποιον τρόπο ήθελαν.

Τα γκολ της ομάδας του Κάρλος Καρβαλιάλ οι αμυντικοί Τορμένα (8’) και Εσγκάϊο (10’).

Παρότι αντέδρασαν κατόπιν οι γηπεδούχοι μειώνοντας με τον Ολιβέιρα (31’), έπειτα από λάθος του Τορμένα, δέχθηκαν και τρίτο γκολ πριν την ανάπαυλα από τον Ρικάρντο Όρτα (45’).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι παρότι κατέβασαν ρυθμό έφτασαν σε τέταρτο γκολ (83’) με τον καλύτερο τους παίκτη Γκαλένο (σ. είχε και δύο ασίστ) με τον Βασιλαντωνόπουλο να διαμορφώνει το τελικό 2-4 στο 89’ με τη βοήθεια και μιας κόντρας.

Έτσι το ματς της επόμενης αγωνιστικής στο Λέστερ έχει μόνο σημασία για το ...ονόρε (αφού από χθες την πέρασε κι η Ζόρια...) και τη βαθμολογία της UEFA...

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΑΕΚ - ΜΠΡΑΓΚΑ 2-4

Γήπεδο: ΟΑΚΑ («Σπύρος Λουης»)

Σκόρερ: 31’ Ολιβέιρα, 89’ Βασιλαντωνόπουλος - 8' Τορμένα, 10' Εσγκάιο, 45’ Ρικάρντο Όρτα, 83’ Γκαλένο

Διαιτητής: Καμπακόφ (Βουλγαρία)

Κίτρινες κάρτες: Βασιλαντωνόπουλος, Μάνταλος - Μπρούνο Βιάνα, Μουσράτι, Εσγκάιο, Κάστρο.

Κόκκινες κάρτες: -

Οι συνθέσεις

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα, 4-3-3): Τσιντώτας – Μπακάκης (46’ Βασιλάντωνοπουλος), Χνιντ, Νεντελτσιάρου, Ινσούα - Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μάνταλος (75’ Λιβάι Γκαρσία ) – Αλμπάνης (60’ Τάνκοβιτς), Ολιβέιρα (60’ Ανσαριφάρντ), Λιβάγια.

Μπράγκα (Κάρλος Καβαλιάλ, 4-2-3-1): Ματέους - Εσγκάιο, Βιάνα (46’ Κάρμο), Τορμένα, Σεκιέιρα - Αλ Μουσράτι (57’ Φρανσέρτζιο), Αντρέ Κάστρο (78’ Νοβάις) - Γκαλένο, Μεδέιρος (57’ Αντρέ Όρτα), Ρικάρντο Όρτα – Παουλίνιο (71’ Γκιγιέρμε).