ΑΕΚ: Χωρίς Τσιγκρίνσκι, Λόπες κόντρα στη Μπράγκα

Ατομικό πρόγραμμα έκαναν ξανά οι Τσιγκρίνσκι και Λόπες που θα απουσιάσουν από το ματς της ΑΕΚ με την Μπράγκα

ΑΕΚ: Χωρίς Τσιγκρίνσκι, Λόπες κόντρα στη Μπράγκα

Με απουσίες εν δυνάμει βασικών παικτών της θα παραταχθεί η ΑΕΚ στο εντός έδρας ματς της Πέμπτης με αντίπαλο την Μπράγκα. Στο καθοριστικό παιχνίδι της πέμπτης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League ο Μάσιμο Καρέρα δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Τσιγκρίνσκι, Λόπες και Σάκχοφ.

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία έπειτα από τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης η οποία έδειξε πως υπέστη κάκωση στον ακρωμιοκλειδικό σύνδεσμο στον αριστερό ώμο, όπου έχει δημιουργηθεί οίδημα. Αυτό σημαίνει πως ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός τίθεται νοκ άουτ από την αναμέτρηση με τους φορμαρισμένους Πορτογάλους.

Ο αριστερός μπακ-χαφ Έλντερ Λόπες έκανε και σήμερα θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα και με τη σειρά του τίθεται οριστικά εκτός πλάνων από την καθοριστική μεθαυριανή αναμέτρηση με την Μπράγκα. Φυσικά, δεν υπολογίζεται και ο κεντρικός χαφ Εβγέν Σάκχοφ, ο οποίος αποβλήθηκε στο προηγούμενο ματς της διοργάνωσης κόντρα στην Ζόρια, με συνέπεια να περιορίζονται οι επιλογές για τον Ιταλό κόουτς Μάσιμο Καρέρα στο μεσοαμυντικό σκέλος του παιχνιδιού.