Λιβάγια: «Χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας»

Ο σκόρερ της ΑΕΚ, Μάρκο Λιβάγια, στάθηκε στη νίκη 4-1 της ομάδας του επί της Ζόρια και τόνισε ότι θα χαρούνε σήμερα για τους τρεις βαθμούς, αλλά το μυαλό θα πάει άμεσα στον Άρη

 Λιβάγια: «Χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας»


Ο σκόρερ της ΑΕΚ, Μάρκο Λιβάγια, στάθηκε στη νίκη των «κιτρινόμαυρων», υπογραμμίζοντας πως σήμερα θα χαρούνε για τους τρεις βαθμούς αλλά το μυαλό θα πάει άμεσα στον Άρη.

Χαρακτηριστικά τόνισε: «Γνωρίζαμε πως έπρεπε να κάνουμε μία νίκη, ήταν ένας... τελικός για εμάς, προερχόμασταν από δύο αρνητικά αποτελέσματα. Αποδώσαμε αυτά που θέλαμε, ήμαστε χαρούμενοι αλλά σήμερα θα χαρούμε και πλέον έτοιμοι και συγκεντρωμένοι για το δύσκολο παιχνίδι που έχουμε την Κυριακή απέναντι στον Άρη».

Για την σημασία της νίκης όσον αφορά τον όμιλο και την πρόκριση είπε: «Είναι το τρίτο παιχνίδι από τα έξι, έχουμε την Ζόρια εντός έδρας, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε ως... τελικό. Πρέπει να δώσουμε τα πάντα για την πρόκριση».

Για την προσωπική του εμφάνιση και το γκολ του είπε: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, άλλες φορές η μπάλα μπαίνει στα δίχτυα, άλλες όχι. Όμως είμαι χαρούμενος για τη εμφάνιση και την νίκη της ομάδας, αυτό είναι το σημαντικότερο. Αν σκοράρω θα είναι καλό αλλά πρώτα έρχεται η νίκη της ομάδας».

Όσον αφορά την χρονιά και το συμβόλαιο του: «Δεν θεωρώ πως το θέμα του συμβολαίου με έχει επηρεάσει. Η χρονιά είναι περίεργη, μιας και είναι πολύ σύντομη, δεν έχουμε κάνει σωστή προετοιμασία και δίνουμε συνέχεια αγώνες. Όλοι είναι επηρεασμένοι αυτή την σεζόν λόγω του κορονοϊού».