Σβαμπ: «Δεν υπάρχει χρόνος για χαλάρωση»

Ο σκόρερ του ΠΑΟΚ, Στέφαν Σβαμπ, στο 4-1 επί της Αϊντχόφεν υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει χρόνος για χαλάρωση και πρέπει η ομάδα να κερδίσει την Κυριακή τον Απόλλωνα Σμύρνης

Σβαμπ: «Δεν υπάρχει χρόνος για χαλάρωση»


Ο παίκτης του ΠΑΟΚ, Στέφαν Σβαμμπ μίλησε για την ανατροπή που έκανε η ομάδα του κόντρα στην Αϊντχόφεν και πρόσθεσε τα εξής:

«Είμαι χαρούμενος που σκόραρα για πρώτη φορά με τον ΠΑΟΚ, ήταν ένα τυχερό γκολ για εμένα γιατί προσπάθησα να βρω τη μπάλα η οποία πήγε στα δίχτυα. Αλλά το αξίζαμε. Στο πρώτο ημίχρονο έκανα το λάθος που προέκυψε το πέναλτι. Αλλά στη συνέχεια γυρίσαμε το παιχνίδι και πήραμε τη νίκη την οποία πιστεύω την αξίζαμε».

Αν του είπε κάτι ο Ζίβκοβιτς για το γκολ:

«Με ρώτησε αν την βρήκα. Αλλά δεν μετράει ποιος πέτυχε το γκολ. Θα ήμουν το ίδιο χαρούμενος αν ο Ζίβκοβιτς είχε πετύχει τρία γκολ και εγώ κανένα. Ωστόσο το σημερινό γκολ βγάζει ένα βάρος από πάνω μου για το πότε θα σκοράρω»

Αν νιώθει λιγότερη πίεση ο ΠΑΟΚ:

«Δεν είναι ώρα να χαλαρώσουμε. Είναι νωρίς ο όμιλος είναι σχετικά κλειστός η Αϊνχτόφεν είναι μόλις δυο βαθμούς έχουμε παιχνίδι στην Ολλανδία που πρέπει να πάρουμε βαθμούς. Δεν υπάρχει χρόνος για χαλάρωση πρέπει να κερδίσουμε την Κυριακή τον Απόλλων Σμύρνης. Ίσως μετά να έχουμε χρόνο αλλά θα είναι καλή ευκαιρία να γνωρίσουμε τον προπονητή και να δουλεύουμε μαζί του».