Τάνκοβιτς: «Δεν έχουμε προλάβει να μελετήσουμε εκτενώς τη Ζόρια»

Ο Μουάμερ Τάνκοβιτς μίλησε για την αυριανή (5/11) εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΚ, με αντίπαλο τη Ζόρια για το Europa League.

Τάνκοβιτς: «Δεν έχουμε προλάβει να μελετήσουμε εκτενώς τη Ζόρια»

O Σουηδός επιθετικός της ΑΕΚ, Μουάμερ Τάνκοβιτς μίλησε για το ματς με τη Ζόρια ενώ στάθηκε και στην απουσία του προπονητή της ομάδας, Μάσιμο Καρέρα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του OPEN

Για την επικείμενη απουσία του Μάσιμο Καρέρα από τον πάγκο.

«Θα πρέπει να βρίσκονται σε συχνή επικοινωνία με τον βοηθό προπονητή, Τζιανλούκα Κολονέλο και να μας ενημερώνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σίγουρα θα είναι διαφορετικά χωρίς αυτόν στον πάγκο, αλλά πιστεύω πως θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Για την αναμέτρηση με την Ζόρια.

«Θα πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί και να κάνουμε τα πάντα για τη νίκη. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Έχουμε ήδη δύο ήττες και θα πρέπει να ξεκινήσουμε να νικάμε. Έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη ευκαιρία για να το κάνουμε και πρέπει να την εκμεταλλευτούμε».

ΑΕΚ: Δεν πάει στην Ουκρανία ο Καρέρα!

Για το αν η αναμέτρηση είναι η τελευταία ευκαιρία της ΑΕΚ για πρόκριση.

«Δεν ξέρω αν είναι η τελευταία μας ευκαιρία, αλλά το αυριανό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Πρέπει να μειώσουμε την διαφορά, για αυτό πρέπει να κερδίσουμε».

Για τα δυνατά και αδύνατα σημεία της Ζόρια.

«Για να είμαι ειλικρινής δεν έχουμε προλάβει να μελετήσουμε εκτενώς τον αντίπαλο. Πιθανότατα αργότερα στο ξενοδοχείο θα μπορέσουμε να μάθουμε περισσότερα για εκείνους, για το πως παίζουν, να εντοπίσουμε τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους και να τους τιμωρήσουμε όπου είναι ευάλωτοι».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας