ΑΕΚ: Δεν πάει στην Ουκρανία ο Καρέρα!

Ο Μάσιμο Καρέρα αισθάνθηκε αδιαθεσία, ανέβασε πυρετό και δεν θα ακολουθήσει την αποστολή της ΑΕΚ στην Ουκρανία για το ματς του Europa League με τη Ζόρια.

ΑΕΚ: Δεν πάει στην Ουκρανία ο Καρέρα!

Η ΑΕΚ δοκιμάζεται το βράδυ της Πέμπτης (5/1, 22:00) στην Ουκρανία κόντρα στη Ζόρια για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, θα έχει ωστόσο μία σημαντική απώλεια.

Όπως έχει γίνει γνωστό, πρόβλημα έχει προκύψει με τον Μάσιμο Καρέρα. Ο Ιταλός τεχνικός της Ένωσης αργά το βράδυ της Τρίτης (3/11) εμφάνισε αδιαθεσία με πυρετό και ειδοποίησε τον γιατρό της ομάδας. Το πρωί της Τετάρτης πάντως (4/11) ο Καρέρα ξαναμίλησε με τον γιατρό και τον ενημέρωσε ότι ξύπνησε με πυρετό, αλλά χωρίς άλλο σύμπτωμα.

Φυσικά, λόγω της κατάστασης, ο Ιταλός τεχνικός δεν θα ακολουθήσει την αποστολή της Ένωσης, αν και το πιθανότερο σενάριο είναι να ταλαιπωρείται από μία απλή ίωση. Ο Καρέρα θα παραμείνει σπίτι του και θα τον επισκεφθεί γιατρός από το κέντρο υγείας με το οποίο συνεργάζονται οι «κιτρινόμαυροι» για να υποβληθεί εκ νέου σε τεστ.

Από εκεί και πέρα, η αποστολή της Ένωσης αναχώρησε με δύο πούλμαν από τα Σπάτα για το «Ελ. Βενιζέλος», όπου στις 10:00 πετάει με προορισμό την Ουκρανία. Όσον αφορά το ματς με τη Ζόρια, την ομάδα θα κληθεί να διαχειριστεί ο στενός συνεργάτης του Καρέρα, Τζιανλούκα Κολονέλο.