Γρανάδα- ΠΑΟΚ 0-0: Ο Αμπέλ φεύγει «Χ»αρούμενος (Highlights)

Ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος 0-0 με τη Γρανάδα και θα μπορούσε να πάρει ακόμα και τη νίκη, καθώς έχασε ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, ενώ είχε και δοκάρι με τον Σβαμπ

Γρανάδα- ΠΑΟΚ 0-0: Ο Αμπέλ φεύγει «Χ»αρούμενος (Highlights)

Ισόπαλος 0-0 αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ στην Ισπανία με τη Γρανάδα για την 2η αγωνιστική του Europa League.

Μάλιστα θα μπορούσε να σκοράρει κιόλας, καθώς ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχε ευκαιρίες, αλλά και δοκάρι.

Στο πρώτο μέρος ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός. Ήταν στημένος σωστά, έχοντας κλείσει τα άκρα του και δεν επέτρεπε στους Ισπανούς «απλώσουν» το παιχνίδι τους με συνέπεια να αναγκάζονται να δημιουργήσουν από τον άξονα και να είναι προβλέψιμοι.

Από την άλλη πλευρά οι Θεσσαλονικείς έχασαν τρεις ευκαιρίες για να σκοράρουν, είχαν και δοκάρι με τον Σβαμπ στο 27’ και είχαν κάθε λόγο να νιώθουν ικανοποιημένοι από την εικόνα τους τηρουμένων των αναλογιών.

Διότι βρίσκονταν συνεχώς πίσω από τη μπάλα και προσπαθούσαν να «κλέψουν» μπάλες για να βγουν στην αντεπίθεση. Παρά την απόδοσή τους δεν κατάφεραν να σκοράρουν και να… κεφαλαιοποιήσουν την εικόνα τους στον πίνακα του σταδίου.

Στο 59’ η Γρανάδα άλλαξε το πλάνο της σε 4-4-2 με τους Μολίνα, Σουάρεθ μπροστά και ανέβασε ακόμα περισσότερο την πίεσή της προσπαθώντας να υποχρεώσει τον ΠΑΟΚ σε εύκολα λάθη.

Ο ΠΑΟΚ οπισθοχώρησε, δεν μπορούσε να βγει στην αντεπίθεση, καθώς οι παίκτες του δεν κρατούσαν τη μπάλα στο κέντρο και η Γρανάδα «πολιορκούσε» την εστία των φιλοξενουμένων.

Δεν κατάφερε όμως απολύτως τίποτε με τον ΠΑΟΚ να παίρνει έναν πολύτιμο βαθμό μέσα στην Ισπανία με το τελικό 0-0.


Μικρογραφία


Γρανάδα - ΠΑΟΚ 0-0

Γήπεδο: Στάδιο Νουέβο Λος Κάρμενες

Διαιτητής: Τιάγκο Μάρτινς (Πορτογαλία)

Σκόρερ: -

Κίτρινες: Ερέρα (45’), Βαγιέχο (67’) - Ροντρίγκο (25’), Γιαννούλης (64’), Α. Ζίβκοβιτς 74’), Αουγκούστο (92’)

Κόκκινη: -

Συνθέσεις:
ΓΡΑΝΑΔΑ (Ντιέγκο Μαρτίνεζ): Ρουί Σίλβα- Βαγιέχο, Χερμάν, Ερέρα (59’ Μολίνα), Νέβα- Γκοναλόν (90’ Μπράις), Μίγια-Ματσίς (90’ Ντουάρτε), Πουέρτας, Κένεντι (73’ Μοντορό )- Σουάρεθ (73’ Σόρο)

ΠΑΟΚ: (Αμπέλ Φερέιρα):Ζίβκοβιτς- Ίνγκασον, Βαρέλα, Κρέσπο, Σβαμπ- Αουγκούστο, Ροντρίγκο (75’ Ουαγκέ), Γιαννούλης, Μουργκ (69’ Ελ Καντουρί), Α. Ζίβκοβιτς- Τσόλακ (69’ Σβιντέρσκι).