Μπράγκα - ΑΕΚ 3-0: Καρέρα: «Δεν βγάλαμε αντίδραση - Ουδέν σχόλιο για Λιβάγια»-vids

Στους λόγους που η ΑΕΚ ηττήθηκε με 3-0 από τη Μπράγκα στην Πορτογαλία, αναφέρθηκε ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων», Μάσιμο Καρέρα.

Μπράγκα - ΑΕΚ 3-0: Καρέρα: «Δεν βγάλαμε αντίδραση - Ουδέν σχόλιο για Λιβάγια»-vids

Με το... αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Europa League η ΑΕΚ, καθώς ηττήθηκε στην Πορτογαλία από τη Μπράγκα 3-0. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν ήταν καλοί και ο Μάσιμο Καρέρα εστίασε στους λόγους που επέφεραν το κακό αποτέλεσμα.

Ο Ιταλός τεχνικός της ΑΕΚ, στάθηκε στο γεγονός πως οι παίκτες του δεν έβγαλαν αντίδραση ενώ δεν θέλησε να τοποθετηθεί τον Μάρκο Λιβάγια. Αναλυτικά όσα είπε:

«Το γκολ μας άλλαξε το ρυθμό. Είχαμε την κατοχή αλλά δεχθήκαμε γκολ στο 44'. Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα δυσκόλεψαν. Είχαμε την κατοχή, αλλά επιθετικά σε κάποια πράγματα έπρεπε να τα πάμε καλύτερα. Η Μπράγκα εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας και σκόραρε. Για την αλλαγή του Λιβάγια δεν θέλω να πω κάτι.

Πρέπει να δουλέψουμε όμως παραπάνω, είμαι ευχαριστημένος από τη διάθεση που δείξαμε, αλλά αυτό που δεν μου άρεσε ήταν ότι δεν αντιδράσαμε στα λάθη μας και δεν γυρίσαμε να μαρκάρουμε. Aπό τρία λάθη μας δεχθήκαμε γκολ»