Γιαννούλης: «Διαφήμιση για παίκτες και ομάδα»

Στη σημασία των αγώνων του ομίλου στο Europa League, αρχής γενομένης με την Ομόνοια, αναφέρθηκε ο αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Γιαννούλης

Γιαννούλης: «Διαφήμιση για παίκτες και ομάδα»

Με τη σοβαρότητα που αρμόζει σε ένα Ευρωπαϊκό ματς στο πλαίσιο των ομίλων του Europa League προετοιμάζονται για την αυριανή αναμέτρηση με την Ομόνοια, οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Ο αριστερός μπακ του δικεφάλου του βορρά, Δημήτρης Γιαννούλης, εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές στη Συνέντευξη Τύπου και ανέφερε:

Για το γεγονός ότι ήταν αρχηγός στο ματς με την ΑΕΚ: "Είναι κάτι πολύ σημαντικό για μένα, μία μεγάλη στιγμή. Ανήκω χρόνια στην ομάδα, αλλά τα τελευταία είμαι βασικό στέλεχος. Ευχαριστώ και τον Φερνάντο φυσικά, που είπε στον Μάτος να το δώσει σε μένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθε αυτή η στιγμή".

Για την Ομόνοια: "Έχουμε παρακολουθήσει την Ομόνοια. Σε ένα παιχνίδι στην Ευρώπη τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά, αλλά αν είμαστε σοβαροί όπως με την ΑΕΚ και κάνουμε και πάλι ένα παιχνίδι κυριαρχίας, τότε πιστεύω θα τα καταφέρουμε. Χρειάζεται πειθαρχία".

Για το ρόστερ και τις επιλογές που υπάρχουν: "Η ομάδα είναι έτοιμη να ανταποκριθεί, ο σχεδιασμένος φέτος έγινε και με την Ευρώπη μέσα. Αν δεν έχουμε τραυματισμούς ή άλλες ατυχίες, νομίζω έχουμε γεμάτο ρόστερ και θα ανταποκριθούμε".

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν πήρε τη νίκη σε σημαντικά παιχνίδια όπου ήταν ανώτερος: "Ήμασταν καλύτεροι ναι, αυτό μας χαροποιεί από τη μία, αλλά από την άλλη δεν κερδίσαμε κανένα από τα τρία παιχνίδια. Είναι θέμα συγκέντρωσης, γιατί χάνουμε τη συγκέντρωση και το πληρώνουμε απευθείας σε αντίθεση με τους αντιπάλους. Υπάρχει προβληματισμός, το δουλεύουμε με τον προπονητή και δε νομίζω ότι θα αργήσουν να έρθουν και τα ανάλογα αποτελέσματα στον αγωνιστικό χώρο".

Για τη σημασία των αγώνων στην Ευρώπη: "Για όλους είναι σημαντικά τα παιχνίδια στην Ευρώπη. Είναι ευκαιρία να διαφημιστούμε όλοι σαν παίκτες και σαν ομάδα.

Για την ανανέωση του συμβολαίου: «Δεν είναι η ώρα να σκεφτώ κάτι τέτοιο. Ευελπιστώ για το καλύτερο».