Μάσιμο Καρέρα: «Να κρατήσουμε την κακία!»-vid

Ο Ιταλός προπονητής της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα, κρατά την αγωνιστική «κακία» και ζητά βελτίωση στην ανάπτυξη του παιχνιδιού μετά το Σεντ Γκάλεν-ΑΕΚ 0-1

Μάσιμο Καρέρα: «Να κρατήσουμε την κακία!»-vid

Στο πάθος, την δύναμη, την αγωνιστική «κακία» που έβγαλαν οι παίκτες του σε ένα δύσκολο ματς, κρατά ο Μάσιμο Καρέρα από την αναμέτρηση με την Σεν Γκάλεν. Ο κόουτς της ΑΕΚ σχολίασε σχετικά με την νίκη-πρόκριση των κιτρινόμαυρων:

«Το περιμέναμε έτσι το παιχνίδι. Ηταν σκληρό, δύσκολο συν τη βροχή. Ηταν ένα ματς που προσπαθήσαμε να μπούμε κάπως καθυστερημένα στο παιχνίδι. Να δώσουμε τη δική μας νότα και αισθητική. Το αργήσαμε. Στο 35’ είχαμε την πρώτη μας ευκαιρία. Είδα καλά πράγματα, ότι το παλέψαμε, ότι θέλαμε τη νίκη».

Για το τι μπορεί να βελτιώσει η ΑΕΚ και τι κρατάει;
«Μου άρεσε πάρα πολύ και πρέπει να το κρατήσουμε είναι αυτή την αγωνιστική κακία. Πρέπει να συνεχίσουμε το έχουμε αυτό το στοιχείο. Να κυνηγάμε μπάλες παντού. Κυρίως πρέπει να βελτιωθούμε στην ανάπτυξη. Να κυκλοφορούμε τη μπάλα πιο γρήγορα. Όταν το κάνουμε είμαστε επικίνδυνοι. Όταν δε το κάνουμε είμαστε ευάλωτοι».

Για το ματς με την Βόλσφμπουργκ;
«Περιμένω να δω πρώτα το ματς πρωταθλήματος την Κυριακή».

Αν περιμένει μεταγραφές μέχρι τις 5 Οκτωβρίου;
«Ο σύλλογος γνωρίζει τι πρέπει και που πρέπει να επέμβει. Αν κάνουμε κάποια κίνηση θα δούμε. Αλλιώς θα μείνουμε ως είμαστε».