ΑΕΚ: Η αποστολή για τον πρώτο αγώνα με τη Σεντ Γκάλεν (pic)

Ολοκληρώθηκε η επί ελληνικού εδάφους προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αγώνα της Πέμπτης (24/9) με αντίπαλο τη Σεντ Γκάλεν για τα προκριματικά του Europa League. Στις επιλογές του Μάσιμο Καρέρα οι Γκαρσία, Σάκχοφ.

ΑΕΚ: Η αποστολή για τον πρώτο αγώνα με τη Σεντ Γκάλεν (pic)

Με τα δυο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, τον Λιβάι Γκαρσία και τον Γεβχέν Σάκχοφ πετάει η αποστολή της ΑΕΚ το πρωί της Τετάρτης για την Ελβετία ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με αντίπαλο τη Σεντ Γκάλεν για τα προκριματικά του Europa League.

Η αποστολή θα αναχωρήσει το πρωί δέκα και το βράδυ στις οκτώ ολοκληρώσει την προετοιμασία της, με προπόνηση στο Κybun Park.

Ο προπονητής της ΑΕΚ Μάσιμο Καρέρα μετά το τέλος σημερινής (22/9) προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή.

ΑΕΚ: Έκανε δύο αλλαγές στη λίστα της στην UEFA

Στο αεροπλάνο θα μπουν οι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Παουλίνιο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας, Γκαρσία, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Ενομπακάρε, Ολιβέιρα.

Οι Κώστας Γαλανόπουλος και Ζίγκα Λάτσι ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά. Εκτός είναι ο τιμωρημένος ο Λόπες.