ΑΕΚ: Έκανε δύο αλλαγές στη λίστα της στην UEFA

Οι Εβγκέν Σάκχοφ και Μπράιτ Ενομπακάρε, θα είναι τα νέα πρόσωπα στη λίστα της ΑΕΚ στην UEFA. - Το κανάλι που θα μεταδώσει την αγώνα κόντρα στη Σεντ Γκάλεν.

ΑΕΚ: Έκανε δύο αλλαγές στη λίστα της στην UEFA

Σε δύο διαφοροποιήσεις προσανατολίζεται η ΑΕΚ ως προς την αρχική λίστα που υπέβαλε στην UEFA για το ματς με τη Σεν Γκάλεν (24/9) στην Ελβετία. Την 23η και τελευταία θέση που είχε μείνει κενή (είχε δηλώσει 22 παίκτες) θα καταλάβει ο Εβγκέν Σάκχοφ, ενώ ο Μπράιτ Ενομπακάρε θα αντικαταστήσει τον υπό παραχώρηση Ντανιέλε Βέρντε.

Η ΑΕΚ έχει δικαίωμα να οριστικοποιήσει τις αλλαγές έως τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, δηλαδή μια ημέρα πριν από την αναμέτρηση για τον 3ο προκριματικό του Europa League.

Με γεμάτο οπλοστάσιο στην Ελβετία

Πλήθος επιλογών έχει ο Μάσιμο Καρέρα, στα σχέδια του για την ευρωπαϊκή αναμέτρηση με τη Σεν Γκάλεν. Κανονικά προπονούνται πλέον και οι Λιβάι Γκαρσία, Μπράιτ Ενομπακάρε, προσφέροντας λύσεις στις πτέρυγες της ΑΕΚ ενόψει του ματς της Πέμπτης.

Ίσως λιγότερο ο Ενομπακάρε που έλειπε πολύ καιρό από τις προπονήσεις, αλλά σίγουρα ο Γκαρσία θα κληθεί να παίξει κάποιο ρόλο στο ματς της Πέμπτης.

Άλλωστε από εξτρέμ η ΑΕΚ έχει μόνο τον Αλμπάνη, καθώς ο Βέρντε μένει εκτός και πιθανώς έως την Πέμπτη να έχει αλλάξει ομάδα (Σπέτσια). Κατά τα άλλα, ο Κρίστιτσιτς έχει μπει στο κανονικό πρόγραμμα από χθες (Κυριακή) κι έτσι οι μόνοι που συνεχίζουν να γυμνάζονται ατομικά είναι οι Γαλανόπουλος, Λάτσι.

* Πριν από την έναρξή της προπόνησης τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας υποβλήθηκαν στο τεστ ανίχνευσης του ιού Covid-19 που προβλέπεται από το πρωτόκολλο της UEFA.

* Την Cosmote επέλεξε η ΑΕΚ για να μεταδώσει το ματς με τη Σεν Γκάλεν (24/9, 21:30). Η ελληνική ομάδα είχε δικαίωμα να επιλέξει πάροχο καθώς πρόκειται για μόνο ματς. Η επιλογή της κρύβει και δυσαρέσκεια προς τη NOVA για τον τρόπο με τον οποίον χειρίζεται τα τηλεοπτικά συμβόλαια στη Superleague.