ΟΦΗ: Στο Ηράκλειο με τον Απόλλωνα Λεμεσού, στο ΟΑΚΑ αν περάσει στον 3ο γύρο

Η UEFA έδωσε το ΟΚ και ο αγώνας του ΟΦΗ με τον Απόλλωνα Λεμεσού για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League θα γίνει στο «Γεντί Κουλέ»

ΟΦΗ: Στο Ηράκλειο με τον Απόλλωνα Λεμεσού, στο ΟΑΚΑ αν περάσει στον 3ο γύρο

Ευχάριστα νέα για τον ΟΦΗ, καθώς η UEFA άναψε το πράσινο φως στην ομάδα της Κρήτης για να υποδεχτεί στο "Γεντί Κουλέ" τον Απόλλωνα Λεμεσού ενώ σε περίπτωση που πάρει το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League θα φιλοξενήσει στο ΟΑΚΑ τον νικητή του ζευγαριού Χάμαρμπι - Λεχ Πόζναν.

Κανονικά λοιπόν στη φυσική του έδρα θα παίξει ο ΟΦΗ κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού στο νοκ-άουτ ματς των δύο ομάδων στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa League.

Η UEFA πήρε από τους ανθρώπους των Κρητικών τις απαραίτητες συμπληρωματικές πληροφορίες που είχε ζητήσει για το "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης" και όπως ενημέρωσε επίσημα η διοίκηση του ΟΦΗ, πήρε στα χέρια της το επίσημο έγγραφο της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αναφορικά με την άδεια της καταλληλότητας του γηπέδου.

Συγκεκριμένα, το γήπεδο πήρε άδεια "κατηγορίας 2" το οποίο σημαίνει ότι θα μπορεί να φιλοξενήσει τον αγώνα του ΟΦΗ με τον Απόλλωνα Λεμεσού στις 17 Σεπτεμβρίου. Σε περίπτωση πρόκρισης της ομάδας του Γιώργου Σίμου στον τρίτο προκριματικό γύρο, θα έχει ως έδρα το ΟΑΚΑ για τον αγώνα του τρίτου προκριματικού απέναντι στον νικητή του ζευγαριού Χάμαρμπι - Λεχ Πόζναν.