Σίμος: «Ο Απόλλων Λεμεσού έχει επίσημα παιχνίδια ενώ εμείς...» (vid)

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος μίλησε στην κάμερα της κρητικής ΠΑΕ για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λεμεσού για το Europa League.

Σίμος: «Ο Απόλλων Λεμεσού έχει επίσημα παιχνίδια ενώ εμείς...» (vid)

Ο Γιώργος Σίμος για το ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού στις 17 Σεπτεμβρίου είπε στην κάμερα της ΠΑΕ ΟΦΗ:

«Είμαστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι που είδαμε το όνομα της ομάδας σε κλήρωση ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

ΟΦΗ - Απόλλων Λεμεσού: «Στον αέρα» το ματς λόγω του lockdown στο Ηράκλειο!

Πρέπει να συνεχίσουμε την προετοιμασία για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι. Η απουσία του κόσμου μας σε έναν τέτοιο αγώνα μας στεναχωρεί.

Το προφίλ του Απόλλωνα Λεμεσού: Σε... αναδόμηση και σε φόρμα! (vid)

Μόνο και μόνο στην ιδέα ότι το γήπεδο θα ήταν γεμάτο, γνωρίζουμε τη δυναμική που θα μας έδινε. Ξέρουμε ωστόσο ότι κάθε μέρα ο κόσμος θα είναι πνευματικά μαζί μας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο.

Europa League: H Κοβαλίβκα αντίπαλος του Άρη - Με Απόλλωνα Λεμεσού ο ΟΦΗ

Σεβόμαστε πολύ τον Απόλλωνα Λεμεσού που πρωταγωνιστεί στην Κύπρο και στην Ευρώπη έχει πετύχει σπουδαία πράγματα και αυτό από μόνο του λέει πολλά. Εμείς έχουμε πίστη στις ικανότητές μας, θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να πετύχουμε το καλύτερο.

Ο Απόλλων έχει επίσημα παιχνίδια ήδη, εμείς έχουμε μια αβεβαιότητα για το δικό μας πρωτάθλημα αλλά δεν θα πρέπει να μας απασχολεί. Πρέπει να τα δίνουμε πάντα στην προπόνηση και σε όσα παιχνίδια παίξουμε μέχρι τον ευρωπαϊκό αγώνα για να είμαστε στην καλύτερη κατάσταση εκείνη τη μέρα».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας